tiistai, 16 huhtikuu 2019 08:42

Mestis-finaalisarjan avausottelu tuo arviolta yli 4000 silmäparia Lappeenrannan kisapuistoon: "Näyttää siltä, että riski oli kannattava"

Mestiksen finaalisarja käynnistyy tiistaina Lappeenrannan kisapuistossa.

Mestiksen finaalisarja Imatan Ketterän ja KeuPa HT:n välillä starttaa tänään. Finaalisarjan ensimmäinen ottelu pelataan poikkeuksellisesti Lappeenrannan kisapuistossa, johon odotetaan saapuvan yli 4000 silmäparia. Ottelu alkaa kello 18:30.

Ennakkolipunmyynti on ollut todella vilkasta ja ensimmäisen viiden tunnin aikana lauantaina lippuja ensimmäiseen finaaliotteluun myytiin yli 1100 kappaletta.

Ketterän puheenjohtajan Mikko Partasen mukaan ottelusiirrolla Lappeenrantaan Ketterä halusi varmistaa, että kaikki halukkaat pääsevät näkemään ja kokemaan Mestis-finaalin.

- Välierät olivat jo loppuunmyytyjä joten halusimme varmistaa että kaikilla halukkailla olisi mahdollista nähdä edes yksi finaaliottelu, Partanen kommentoi.

Ottelusiirto on lisännyt entisestään Etelä-Karjalassa villitsevää Ketterä-buumia.

- Nyt näyttää siltä että riski ottelun viemisestä naapurikaupunkiin oli kannattava ja kaikki ovat ottaneet sen hyvin vastaan, tuntuu että koko Etelä-Karjala on meidän takana, Partanen sanoo.

Kuva: Mika Tiira

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next