perjantai, 15 helmikuu 2019 19:14

Peliitat ja IPK isoihin voittoihin - RoKi haki pisteet Turusta

Perjantaina Mestiksessä pelattiin neljä kamppailua.

SaPKo vs. Peliitat 2-4 (0-1, 0-3, 2-0)

Peliitat oli tyly vieras perjantaina Savonlinnassa. Avauserässä vierasjoukkue meni johtoon Waltteri Hopposen maalilla ja toisessa erässä Peliitat osui peräti kolmesti, kun verkkoa heiluttivat Lauri Heino, Mark Viitanen sekä Roope Mäkitalo. SaPKo sai kiriään käyntiin päätöserässä kahdella maalilla, kun Matias Lainio ja Teemu Lämsä osuivat, mutta enempää maaleja ei tällä kertaa nähty.

KeuPa HT vs. Ketterä 1-5 (0-3, 1-0, 0-2)

Ketterä tuli Keuruulla vahvasti kaukaloon ja vierasjoukkue osuikin kuudessa minuutissa kahdesti, kun Jarno Lippojoki ja Toni Jalovaara maalasivat. Vielä ennen erätaukoa Samuli Tanhua laukoi Ketterän illan kolmannen maalin. Toisessa erässä KePan Valtteri Pihlajamäki laukoi kavennuksen, mutta lopulta Ketterän Lippojoki ja Rasmus Hämäläinen onnistuivat maalinteossa vielä päätöserässä ja Ketterä kuittasi pisteet maalein 1-5.

TUTO Hockey vs. RoKi 1-2 (1-2, 0-0, 0-0)

TUTO siirtyi kotikaukalossaan 1-0-johtoon vain 46 sekunnin pelin jälkeen, kun Niko Ahoniemi onnistui maalinteossa. Seuraavan yhdeksän minuutin aikana RoKi osui kuitenkin kahdesti, kun Turkka Pumpanen ja Olli-Matti Järvelä heiluttivat maaliverkkoa. Toinen erä oli maaliton ja päätöserässä TUTO haki tasoitusta vimmatusti, mutta kotijoukkue ei onnistunut ohittamaan 32 kiekkoa torjunutta RoKi-vahti Rasmus Reijolaa päätöserässäkään.

KOOVEE vs. IPK 1-7 (0-2, 0-2, 1-3)

IPK meni Tampeeella johtoon vain 16 sekunnin pelin jälkeen, kun Saku Kinnunen osui tolppien väliin ja vielä ennen erätaukoa Juuso Könönen lisäsi IPK:n johdon kahteen. Toisessa erässä IPK:lta osuivat Topi Piipponen sekä Jere-Matias Alanen ja päätöserään lähdettiinkin 0-4-lukemista. Kolmannessa erässä Tuomas Vartiainen laukoi IPK:n illan viidennen, KOOVEEn Erik Ahopelto kavensi rangaistuslaukauksesta 1-5:een ja tämän jälkeen iisalmelaisilta onnistuivat vielä Taneli Siikaluoma sekä Niki Koskinen.

 

Lauantaina edessä on neljän pelin kierros!

Kuva: Carita Lohtander

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next