perjantai, 15 helmikuu 2019 17:31

Jesse Viskari palaa Ketterän paitaan

Jesse Viskari palaa Imatran Ketterän riveihin.

Ketterä vahvistaa rivejään siirtoajan viimeisillä hetkillä, kun tällä kaudella Nuorten SM-Liigassa pelannut seuran oma kasvatti Jesse Viskari palaa loppukaudeksi Ketterän vahvuuteen.

SaiPan A-nuorissa ykköskentän sentterinä kuluvalla kaudella säkenöinyt Viskari (20) on pelannut Nuorten SM-liigassa 42 ottelua ja kerännyt tehopisteet 16+21=37.

-Etsimme loppukaudelle lisää määrää ja leveyttä hyökkäykseen ja ei tarvinnut lähteä merta edemmäs kalaan, kun saatiin tästä lähivesiltä ihan Made in Imatra pelaaja, kommentoi Ketterän urheilutoimenjohtaja Turkka Partanen

Loppukautta koskevan sopimuksen lisäksi Ketterä ja Viskari ovat solmineet kaksivuotisen sopimuksen, joka kattaa kaudet 2019-2020 ja 2020-2021.

Viime kaudella Viskari pelasi Ketterässä A-nuorten Mestiksessä 43 ottelua, tehoin 26+43=49.  Hän pelasi myös yhden ottelun miesten Mestiksessä.

Viskari kuului viime kesänä Ketterän edustuksen harjoitusryhmään ja siirtyi sarjakauden alkaessa lainalle SaiPaan.

-Jesse on Ketterän oma kasvatti ja hänen parhaat vuodet ovat vielä edessä päin, joten halusimme solmia hänen kanssaan samalla sopimuksen myös tuleviksi kausiksi. Partanen lisää

Tiedote: Ketterä

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next