perjantai, 15 helmikuu 2019 17:28

Rovaniemellä pelaajaliikennettä molempiin suuntiin - Kyle Just RoKi-paitaan

RoKi on hankkinut riveihinsä Kyle Justin.

RoKin joukkueessa tapahtuu helmikuun 15. päivän siirtorajan kynnyksellä muutoksia. Kolme pelaajaa siirtyy sisään ja kaksi liikkuu toiseen suuntaan. Joukkuetta vahvistaa kaksi hyökkääjää ja yksi puolustaja – poispäin liikkuu yksi hyökkääjä ja yksi puolustaja.

Kanadalainen hyökkääjä Kyle Just, 28, siirtyy RoKiin uutena pelaajana. Just on pelannut täydet viisi kautta yliopistosarja NCAA:ssa tehokkaasti, kooten 143 ottelussa 102 tehopistettä. Tämän jälkeen hän on pelannut viimeiset neljä vuotta Euroopassa. Kuluvalla kaudella Just teki Italian Vipiteno Broncosissa 27 ottelussa 20 maalia ja yhteensä 32 tehopistettä. RoKi odottaa Justin olevan merkittävä vahvistus hyökkäysosastolle. Just liittyy joukkueen vahvuuteen perjantai-iltana Vantaalla.

RoKiin siirtyy lisäksi Oulun Kärpistä jo syksyllä yhden ottelun sini-nutussa pelannut Zdenek Sedlak. Sedlak, 18, on takonut kuluvalla kaudella 33 pistettä Kärppien A-junioreissa, sekä 10:ssä Tsekin U19-maajoukkueen ottelussa seitsemän tehopistettä. Sedlak on RoKin kokoonpanossa jo tulevana viikonloppuna.

Lisäksi jo tammi-helmikuussa viisi ottelua RoKissa pelannut puolustaja Aleksi Matinmikko, 18, tulee olemaan RoKin käytössä kevät-kauden otteluissa, sillä hänet on merkitty niin sanotulle nuorten pelaajien listalle. Tämän myötä Matinmikolla on mahdollisuus edustaa sekä RoKia, että Kärppiä vielä helmikuun 15. päivän jälkeen. Matinmikko on niin ikään kokoonpanossa viikonlopun etelän reissussa.

Tehokkaasti koko kauden esiintyneet hyökkääjä Julius Hermonen, sekä puolustaja Joona Huttula sen sijaan jatkavat kauttaan Oulussa Kärppien riveissä. RoKi kiittää Juliusta ja Joonaa hienoista otteista kuluvalla kaudella ja toivottaa tsemppiä loppukaudelle.

Muutosten myötä RoKin joukkue on lopullisessa muodossa kevään peleihin.

Tiedote: RoKi

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next