tiistai, 12 helmikuu 2019 16:08

Mäntykivi ja Kaarlehto jatkavat Ketterässä - Vainikainen matkaa SaiPaan

Ketterä tiedotti pelaajaliikenteestä tiistaina.

SaiPa ja Ketterä ovat sopineet pelaajavaihdosta loppukauden osalta. SaiPan sopimuspelaajat maalivahti Karolus Kaarlehto ja hyökkääjä Matias Mäntykivi jatkavat imatralaisten riveissä kauden loppuun. Ketterästä SaiPaan matkaa puolestaan hyökkääjä Ville Vainikainen.

21-vuotias Karolus Kaarlehto on pelannut Ketterässä tällä kaudella 25 ottelua torjuntaprosentilla 91,97 %. Turkulainen Kaarlehto onnistui myös maalivahdille harvinaisessa tempussa joulukuussa, kun hän kiskaisi maalin Jokipoikia vastaan. 

- Kaarlehto on pelannut Ketterässä koko kauden, ja ollut joukkueelle tärkeä pelaaja. Nyt SaiPan kanssa tehdyillä pelaajavaihdoilla varmistettiin se, että Kaarlehto pelaa meillä kauden loppuun, kommentoi Ketterän urheilutoimenjohtaja Turkka Partanen seuran tiedotteessa.

17-vuotias SaiPa-kasvatti Matias Mäntykivi on pelannut tällä kaudella SaiPassa kuusi ottelua tehopistein 1+0, Ketterässä viisi ottelua tehoin 0+3. Lisäksi hän on pelannut A-nuorten SM-liigaa SaiPassa 33 ottelua yli piste/peli tahtia: 12+22=34. Otteluita on kertynyt myös B-nuorissa (7 ottelua, 4+6=10) ja U18 ja U20-maajoukkueissa

- Mäntykivi on ollut todella positiivinen yllätys ja on hienoa saada varmistettua, että myös hän pelaa Ketterässä loppukauden ajan. Mäntykivi on nimetty ns. nuorten pelaajien listalle, jolla olevat pelaajat voivat liikkua seurojen välillä vielä siirtorajan jälkeenkin. Mäntykiven kohdalla liikkumisesta ja pelipaikasta päättää kuitenkin Ketterä, kertoo Partanen.

Ketterän sopimuspelaaja Ville Vainikainen puolestaan hyökkää SaiPan riveissä kevään otteluissa. 

25-vuotias KalPa-kasvatti Vainikainen pelasi tuli SaiPan A-nuoriin kaudelle 2013-2014. Kuuden SaiPassa pelatun kauden jälkeen hän siirtyi viime kaudeksi Kouvolan KooKoon riveihin ja täksi kaudeksi Imatralle. Tällä kaudella hän on pelannut Ketterässä Mestistä 29 ottelua (8+8=16) ja SaiPassa viisi ottelua (1+2=3)

- Villellä on ollut päämääränä hakea vauhtia Ketterästä ja päästä takaisin Liigaan. Olisimme tietenkin halunneet, että Ville pelaa meillä kauden loppuun, mutta kun puntarissa oli pelaako joukkue yhdellä vai kahdella maalivahdilla kauden loppuun, ratkaisu oli lopulta helppo, taustoittaa Partanen.

Siirtoraja umpeutuu perjantaina 15.2. Ketterän osalta tilannetta seurataan.

Ketterä pelaa seuraavan kerran perjantaina 15.2. Keuruulla KeuPa HT:tä vastaan. Kotiottelu on vuorossa lauantaina 16.2., kun sarjajohtaja Kokkolan Hermes saapuu Spa Areenalla. Ottelu on Ketterän ainoa kotiottelu helmikuussa.

Tiedote: Ketterä

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next