lauantai, 09 helmikuu 2019 13:37

Peliittojen ja Jani Keinäsen tiet eroavat - Vesa Petäjä Peliittojen penkin taakse

Heinolan Peliittojen ja Jani Keinäsen tiet eroavat.

Sarjassa niukasti karsintaviivan yläpuolella oleva Peliitat on päättänyt vaihtaa päävalmentajaa. Viime kaudella kesken kauden päävalmentajaksi siirtynyt Jani Keinäsen urakka heinolalaisjoukkueen peräsimessä päättyy ja tilalle astuu Pelicansin A-nuorten päävalmentajana tällä kaudella toiminut 33-vuotias Vesa Petäjä. Petäjän sopimus Peliittojen kanssa kattaa myös kaksi seuraavaa kautta. Petäjä on saanut Pelicansin A-nuoret kovaan liitoon ja on tehnyt loistavaa työtä nuorten pelaajien keskuudessa, joista on myös kuoriutunut Peliitoillekin tärkeitä pelaajia Mestikseen. 

- "Veskun" kanssa oli jo sovittu kahdesta seuraavasta kaudesta, mutta tarkan harkinnan jälkeen päädyimme tähän ratkaisuun jo tälle kaudelle. Veskulla on paras tuntemus alueen lupaavista junioreista, jotka tulevat olemaan myös Peliittojen kantavia voimia tulevina vuosina. Tämä on looginen ratkaisu myös alueen valmentajapolun kehityksen kannalta, Vesku on valmentanut Pelicansin C, B ja A-junioreita kahdeksan vuotta ja nyt hän pääsee ottamaan urallaan askeleen eteenpäin", kommentoi Peliittojen toimitusjohtaja Josse Mielonen.

Petäjä pitää heinolalaisjoukkueen asemaa alueen kiekkoilulle erittäin merkityksellisenä. Tulevaisuuden visio on selkeä.

- "Peliitat on erittäin tärkeässä asemassa Päijät-Hämeen nuorten pelaajien kehittymisessä. Tehtäväni on tuoda joukkueen arkitekeminen tämän aseman edellyttämälle tasolle. Laadukkaan arjen myötä olen varma, että myös lyhyellä tähtäimellä kurssi peleissä kääntyy ja joukkue palaa voittojen tielle", Petäjä kommentoi päätavoitteistaan.

Petäjän apuna valmennustiimissä jatkavat Ville Kiiskinen sekä Mikko Eloranta kauden loppuun asti ulottuvilla sopimuksilla. Runkosarjaa on Peliittojen osalta vielä 11 ottelua jäljellä, joista jokainen rutistettu piste tulee olemaan arvokas.

- Jokainen jäljellä oleva ottelu on meidän kannalta äärimmäisen tärkeä. Uskomme että tällä siirrolla saamme joukkueesta parhaan mahdollisen iskukyvyn loppukaudeksi irti. Veskulla on kova draivi ja tekemisen meininki, sen pitää välittyä nyt myös jokaiseen pelaajaan. Kiitokset Pelicansille joka kokee myös Peliittojen tulevaisuuden tärkeänä ja näin ollen mahdollisti tämän siirron", Mielonen toteaa.

Petäjä tietää tilanteen olevan tiukka ja haasteellinen, mutta ottaa sen vastaan luottavaisin mielin.

- "Tämän hetken tilanne on haastava, mutta tartun innoissani haasteeseen ja teen kaikkeni, että jäällä nähdään jo tulevana keskiviikkona energinen, innostunut ja organisoitunut Peliitta-joukkue", Petäjä kommentoi.

Peliitat haluaa kiittää "Keikkaa" heinolalaisen jääkiekkoilun eteen tehdystä työstä niin jäällä, kuin sen ulkopuolellakin ja toivoo samalla kaikkea hyvää tulevaisuuden koitoksiin.

Peliittojen ensimmäinen ottelu uuden päävalmentajan alaisuudessa on tulevana keskiviikkona, kun Versowood Areenalla vastaan asettuu SaPKo Savonlinnasta.

Tiedote: Peliitat

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next