keskiviikko, 19 syyskuu 2018 10:01

Ketterä vahvistuu Aku Alholla ja Karolus Kaarlehdolla

Ketterä vahvisti kokoonpanoaan kahdella pelaajalla, kun Jukureiden Aku Alho sekä SaiPan Karolus Kaarlehto siirtyvät Imatralle toistaiseksi voimassa olevilla lainasopimuksilla.

Ketterä vahvistaa rivejään kahdella lainapelaajalla, kun puolustaja Aku Alho siirtyy Jukureista ja maalivahti Karolus Kaarlehto SaiPasta Imatralle. Molemmat lainasopimukset ovat voimassa toistaiseksi.

Espoosta lähtöisin oleva Alho on urallaan pelannut Bluesin ja Jukureiden juniorijoukkueissa. Viime kaudella Alho toimi Jukureiden A-nuorten kapteenina ja pelasi nuorten SM-Liigassa 43 otelua tehopistein 3+5=8. Liigaotteluja Alholle kertyi kymmenen ilman tehopisteitä.

Urallaan TUTO:n ja TPS:n juniorijoukkueissa torjunut Kaarlehto pelasi viime kaudella Mestiksessä yhteensä 22 ottelua TUTO:ssa ja SaPKo:ssa. Kaarlehto on jo alkaneella kaudella pelannut Ketterän maalilla muutamassa harjoitusottelussa.

- Kyseiset lainat on sovittu jo viime keväänä ja ovat pitempiaikaisia lainoja. Meillä on vain yksi sopimusmaalivahti ja seitsemän omaa sopimuspuolustajaa. Alho ja Kaarlehto ovat ne pelaajat, joita on suunniteltu avoinna olleille paikoille, kommentoi Ketterän urheilutoimenjohtaja Turkka Partanen seuran tiedotteessa.

Ketterä tiedotti myös aiemmin, että joukkueen mukana keväästä saakka harjoitelleet, ja syksyn harjoitus- ja Cup-otteluissa pelanneet hyökkääjät, Henry Karjalainen, Sebastian Sjöholm ja Mikko Haaparanta liittyvät Ketterän sopimuspelaajiin.

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next