torstai, 09 elokuu 2018 11:29

TUTO hankki liigakokemusta puolustukseensa

TUTO Hockey ilmoitti tehneensä ensi kautta koskevat pelaajasopimukset Jere Rouhiaisen ja Matias Mattssonin kanssa.

22-vuotias Jere Rouhiainen vahvistaa TUTO Hockeyn puolustusta ensi kaudella. Rouhiainen pelasi viime kaudella tehokkaasti lainapestillä LeKissä tehden 29 otteluun mukavat 23 tehopistettä. Lisäksi hän pelasi Liigassa 27 ottelun verran Tapparan, KooKoon ja HPK:n riveissä. Kaikkiaan Rouhiaisella on kokemusta Liigasta 75 ottelun verran.

"Rouhiaista odotettiin huhtikuusta asti ja hienoa, että kauden kynnyksellä saatiin mies, joka oli rankattu meidän kärkivaihtoehdoksi. Uskomme Rouhiaisen olevan Mestiksen kärkipakki ensi kaudella, sillä hän on monipuolinen pelaaja, jolla ei ole heikkouksia. Hänen kiekollinen tekeminen on mennyt eteenpäin ja ensi kaudesta tulee Rouhiaiselle merkittävä, kun mies pääsee Tampereelta Turkuun", TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola veisteli seuran tiedotteessa.

Lisäksi TUTO hankki puolustukseensa Matias Mattssonin. 22-vuotias peruspuolustaja saapuu Turkuun Ruotsin kolmanneksi korkeimmalta sarjatasolta Asplövenin riveistä. Ennen vierailuaan länsinaapuriin Mattssonille kertyi Mestis-kokemusta KeuPa HT:n riveistä.

Lähde: TUTO Hockey

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next