maanantai, 14 toukokuu 2018 08:17

Jokipojat ja HIFK yhteistyöhön - Halonen ja Hämäläinen ärjypaitaan

Jokipojat ja HIFK solmivat seurayhteistyösopimuksen, jossa keskitytään pelaajien pitkäjänteiseen kehittämiseen.

Jokipojat ja HIFK solmivat yhteistyösopimuksen, jossa seurat keskittyvät pelaajien pitkäaikaiseen kehittämiseen lyhyiden pelikomennusten sijaan. Jokipojille tärkein asia sopimuksessa on sen sisältö.

"Jokipojat on käynyt keskusteluja liigaseurojen kanssa aiemminkin, mutta yhteistyö olisi näissä tapauksissa ollut enemmän tai vähemmän farmityyppistä, mikä ei kuulu seuramme toimintakulttuuriin. Kun HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen otti talvella yhteyttä, yhteinen sävel löytyi oikeastaan heti", Jokipoikien taustayhtiön Mehtimäki Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jarkko Immonen sanoi Jokipoikien tiedotteessa.

Seurojen solmima sopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Lähtökohtana pelaajasiirroille on, että Jokipoikiin saapuvat pelaajat pelaavat Joensuussa läpi kauden. Ideana on myös, että Jokipojissa menestyneet pelaajat pääsevät esimerkiksi maajoukkuetauoilla tutustumaan Liigajoukkueen harjoittelutunnelmaan.

Yhteistyön ensimmäiset pelaajasiirrotkin nähtiin jo. HIFK:n maalivahti Niilo Halonen sekä hyökkääjä Janne Hämäläinen pelaavat Jokipojissa lähtökohtaisesti koko ensi kauden.

Halonen sai ensikosketuksensa Mestikseen päättyneellä kaudella, kun hän torjui SaPKon maalilla viidessä ottelussa. Alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa kolmosmaalivahtina ollut Halonen pelasi pääosan kaudesta HIFK:n A-junioreissa mainiolla torjuntaprosentilla 91,4%.

20-vuotias Hämäläinen pelasi tehokkaan kauden HIFK:n A-junioreissa. Vasemman puolen laitahyökkääjä pääsi myös pelaamaan 14 ottelua Liigassa, tehden kaksi maalia, jotka syntyivät samassa ottelussa. 

Lähde: Jokipojat

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next