maanantai, 16 huhtikuu 2018 09:08

IPK:n ja KalPan yhteistyö jatkuu myös tulevalla kaudella

IPK:n ja KalPan yhteistyö tiivistyy ensi kaudeksi.

IPK ja KalPa ovat tehneet jo kahden kauden ajan yhteistyötä, joka on näkynyt muun muassa pelaajavaihtojen myötä. Yhteistyö jatkuu seurojen välillä myös ensi kaudella ja sitä on tarkoitus kehittää entisestään myös valmennuksen osalta.

"IPK pelasi upean kauden Mestiksessä ja he näyttivät, että kuuluvat tähän sarjaan. Tulevalla kaudella pääsemme kehittämään yhteistyötä lisää heidän kanssaan ja se on tärkeä asia molemmille organisaatioille. Ensimmäinen vuosi yhteistyössä oli puolin ja toisin opettelua ja viime kaudella pääsimme laajentamaan yhteistyötä myös valmennuksen puolelle, josta molemmat osapuolet hyötyivät. Nyt meillä onkin hyvät lähtökohdat kehittää yhteistyötä entisestään", KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman iloitsi.

"Hienoa, että kaksi vuotta kestänyt hyvä yhteistyö saa jatkoa. Viime kaudelta haluaisin nostaa esiin valmentajien aktiivisen yhteistyön sekä maltillisen pelaajaliikenteen, jolla olemme voineet parhaiten edistää pelaajien yksilöllistä kehittymistä. KalPa on tehnyt hyvää työtä pelaajien kehittämisessä ja harjoittelussa, ja haluamme olla siinä mukana. Yhteistyö luo vahvaa pohjoissavolaista kiekkopolkua, josta hyötyy koko alueen kiekkoperhe", IPK:n toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola kommentoi.

Lähde: IPK

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next