lauantai, 14 huhtikuu 2018 14:20

KeuPa HT:lle kotivoitto - mestaruus katkolla maanantaina Turussa

Mestiksen viides finaali pelattiin lauantaina Keuruulla ja tunnelma jäähallissa oli kerrassaan upea! Tasainen ja jännittävä matsi päättyi KeuPa HT:n kotivoittoon numeroin 3-1.

Kotijoukkue KeuPa meni avauserässä johtoon, kun kultakypärä ja kapteeni Markus Jokinen sai kaikessa rauhassa ladata ranariaan ja kiekko löytyikin maalista. Toisessa erässä ei maaleja nähty, mutta kotijoukkueen komennossa edettiin. 

Päätöserässä nähtiin piristynyt TUTO, mutta KeuPa kuitenkin lisäsi johtoaan ajassa 46:16, kun Jesse Pelamo jakeli kiekon maalin eteen, missä näyttävän pleijariparran kasvattanut kärkihyökkääjä Miro-Pekka Saarelainen laukoi kiekon reppuun, 2-0.

Heti 2-0-maalin jälkeisessä vaihdossa TUTO pääsi ylivoimalle ja sai tilaisuuden hakea kavennusosumaa. Ja kavennusosuma syntyi, kun Niclas Lucenius miesruuhkan läpi kiekon sisään, 2-1. Ja heti tuon perään KeuPa otti toisen jäähyn, mutta tasoitusmaalia TUTO ei tuosta saanut tehtyä.

TUTO haki lopussa vimmatusti tasoitusmaalia ja saikin luotua muutaman herkullisen paikan, mutta jälleen kerran erinomaisesti keuruulaisten maalilla esiintynyt Lassi Lehtinen oli edessä. Aivan lopussa kultakypärä Jokinen teki tyhjiin iltapäivän toisensa ja pleijarien 12. maalinsa. Loppunumerot siis 3-1.

"Loistava tunnelma! Hyvin pystyttiin unohtamaan perjantain tappio ja elettiin hienosti hetkessä. Alkaa olla nyt viimeisiä pelejä tällä kaudella ja pitää vaan nauttia!" kommentoi ottelun hahmo Jokinen pelin jälkeen.

KeuPa johtaa finaalisarjaa nyt voitoin 3-2 ja mestaruus on sille katkolla kuudennessa finaalissa, joka pelataan maanantaina Turussa.

Game 5: 
KeuPa HT - TUTO 3-1 (1-0, 0-0, 2-1)

Game 6: 
Ma 16.4. klo 18:15 TUTO - KeuPa HT

Game 7 (mahdollisesti): 
Ke 18.4. klo 18:15 KeuPa HT - TUTO 

-- -- --
Kuva: Tomi Autio

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next