maanantai, 02 huhtikuu 2018 13:14

Game 7 tiistaina Savonlinnassa - SaPKo tai TUTO finaaleihin

Savonlinnassa pelataan tiistai-iltana äärimmäisen mielenkiintoinen ja jännittävä matsi, kun rakkaat kiistakumppanit SaPKo ja TUTO ottavat mittalukuja toisistaan seitsemännen kerran tässä välieräsarjassa. Ottelun voittaja etenee Mestis-finaaleihin KeuPa HT:ta vastaan.

 

Neljässä ensimmäisessä ottelussa molemmat joukkueet ottivat kaksi kotivoittoa. Lauantaina Savonlinnassa pelatussa viidennessä ottelussa TUTO haki 1-2-vierasvoiton ja sunnuntaina Turussa pelatussa kuudennessa ottelussa SaPKo haki puolestaan 1-2-vierasvoiton TUTOsta. Eli asetelmat ovat kyllä niin tasaiset kuin vain voivat olla.

Sunnuntain kuudennen ottelun ratkaisijana toimi Mestiksen Kuukauden pelaajaksi maaliskuussa valittu ja loistavaa pleijarikevättä pelaava SaPKo-hyökkääjä Mikko Lahtela, joka teki voittomaalin ajassa 58:12.

Lahtela johtaa pudotuspelien pistepörssiä, kun 12 ottelussa on syntynyt komeat tehot 10+5=15. Lahtelan takana pistepörssin kärkisijoilla on peräti neljä SaPKo-pelaajaa (Matias Lainio, Joona Monto, Rasmus Hämäläinen ja Niklas Salo). TUTOn paras pistemies pudotuspeleissä on ollut Aki Juusela, joka on tehnyt kahdeksassa ottelussa tehot 6+2=8. 

TUTO-maalivahti Julius Pohjanoksa on pudotuspelien maalivahtipörssin ykkösenä hienolla torjuntaprosentilla 95.8. SaPKon veräjänvartija Roope Urpolahden torjuntaprosentti on puolestaan 90.9.

Suorat lähetykset:
Elisa Viihde Sport 
Fanseat 

7. välierämatsi ti 3.4. klo 18:30: 
SaPKo - TUTO (3-3) 

Kuva: Shaun Duncan

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next