torstai, 29 maaliskuu 2018 10:46

Mikko Lahtela Mestiksen maaliskuun paras pelaaja

SaPKon hyökkääjä Mikko Lahtela on valittu Mestiksen maaliskuun parhaaksi pelaajaksi.

SaPKon hyökkääjä Mikko Lahtela on valittu Mestiksen maaliskuun parhaaksi pelaajaksi. Lahtela on ollut pudotuspeleissä ilmiliekeissä. 25-vuotias sentteri on naulannut pudotuspelien yhdeksään otteluun tehot 9+5=14 tehotilaston näyttäessä lukemaa +5. Lahtelan lisäksi keskusteluissa maaliskuun parhaasta pelaajasta olivat mukana joukkuetoveri Joona Monto sekä KeuPa HT:n maalivahti Lassi Lehtinen.

Henkilökohtainen tunnustus lämmittää

Lahtela oli neljännen välieräottelun alla tyytyväinen valinnastaan. Valinta merkitsee hyökkääjälle paljon, mutta kesken olevat pudotuspelit hillitsevät hieman juhlatunnelmaa.

"En niin hirveästi ole mitään henkilökohtaisia palkintoja saanut, joten kyllä tämä hyvältä tuntuu. Kausi on kuitenkin sen verran kesken, että joukkueena menestyminen on nyt se, mihin tässä pyritään", Lahtela kommentoi.

Kesän ja syksyn työnteon hedelmiä poimitaan nyt, eikä hyvä vire ole tullut Lahtelalle varsinaisesti yllätyksenä.

"Pudotuspelit starttasivat hyvin ja toivotaan, että hyvä vire pysyy myös päällä.  Pistemäärä varmaan kuulostaa aika suurelta, mutta minulla on ollut koko kauden vahva itseluottamus ja sellainen fiilis, että hyvin on mennyt. Tietysti tuntuu hyvältä, että onnistuu, ja vähän ehkä osasin odottaakin sitä. Mutta nyt kausi on tosiaan kesken ja keskittyminen on tässä hetkessä, Lahtela sanoo.

SaPKon pelaajat ovat Lahtelan vanavedessä miehittäneet pudotuspelien pistepörssin kärjen. Puolivälieräsarjassa IPK:ta vastaan maaleja tehtiin paljon puolin ja toisin.

"Se voi olla ihan hyväkin asia jatkoa ajatellen, että huomasimme, missä kohtaa meillä on vielä kehitettävää. Maalimäärät olivat sen verran suuret, että se pyrittiin sitten huomioimaan, ettei menisi ainakaan omiin niin paljon", Lahtela kertoo.

SaPKon ja TUTOn välieräsarja pyörii parhaillaan kuumana. Lahtelan mukaan savonlinnalaisten riveissä tunnelma on korkealla.

"Mielestäni meillä on rento ja vapautunut fiilis tällä hetkellä. Ei puristeta ainakaan liikaa, ja hyvä yhteishenki on päällä. Pidetään siitä kiinni."

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next