perjantai, 23 maaliskuu 2018 21:43

KOOVEE on pakkovoiton edessä lauantaina Mestis-karsinnoissa

Kokkolan Hermes ja tamperelainen KOOVEE kohtaavat lauantaina Kokkolassa Mestis-karsintojen viidennessä ottelussa. Hermes johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1 ja voi lauantaina varmistaa paikkansa Mestiksessä. Löytyykö sitkeästä KOOVEEsta vielä energiaa vierasvoittoon?

KOOVEE haki karsintojen avausmatsissa 1-3-vierasvoiton Kokkolasta, mutta tuon jälkeen ei ole voittoja irronnut. Nimittäin Hermes on voittanut nyt kolme kertaa peräkkäin ja jos joukkue voittaa lauantaina, niin ottelupari on taputeltu ja Hermes uusii paikkansa Mestiksessä. 

Perjantain neljännessä karsintaottelussa Hermes haki vierasvoiton Tampereelta numeroin 0-3 (0-1, 0-1, 0-1). Kokkolalaisten maalivahti Samuel Jukurille 28 torjuntaa ja nollapeli. KOOVEE-maalivahti Tomi Risteli on ollut tamperelaisten maalilla monessa ottelussa isossa kiekkosateessa.

"Lauantai on helppo joukkueelle sen suhteen, että voidaan itse päättää mitä halutaan. Ruvetaanko saunailtapaikkaa etsimään vai haastamaan enemmän kuin tosissaan Hermes. Pikkunätti tappio ja sympatiapisteet eivät merkitse enää mitään", kommentoi KOOVEE-valmentaja Jyrki Rantala joukkueen nettisivuilla.

Toisessa karsintaparissa ratkaisu nähtiin suoraan neljässä ottelussa, jonka myötä Heinolan Peliitat pelaa Mestiksessä myös kaudella 2018-2019. Peliitat kaatoi perjantain neljännessä ottelussa vieraskaukalossa JHT:n numeroin 1-6 (0-2, 0-3, 1-1). Peliitat oli varsin  tyly vastustaja JHT:lle voittaen ottelusarjan 4-0 tyrmäävällä maalierolla 22-4! 

Karsintaottelu sekä molemmat välierämatsit livenä: 
Fanseat 
Elisa Viihde Sport 

La 24.3. klo 17:00 ottelu: 
Hermes - KOOVEE (3-1) 

Kuva: Harri Hedman

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next