keskiviikko, 21 maaliskuu 2018 18:23

Peliitat kaatoi JHT:n jo kolmannen kerran karsinnoissa

Mestis-karsinnoissa pelattiin keskiviikkoiltana kolmannet ottelut. Mestiksestä karsintasarjaan joutuneet Peliitat ja Hermes olivat jälleen voitokkaita.

Mestiksen runkosarjassa läpi kauden jumbona majaillut Peliitat on ollut erinomaisella ilmeellä karsinnoissa, sillä joukkue on kaatanut JHT:n nyt jo kolme kertaa putkeen. Mestis-paikka tulevalle kaudelle on mahdollisuus lunastaa perjantaina. 

Keskiviikkoiltana Peliitat kaatoi kotikaukalossaan JHT:n numeroin 4-1 (3-1, 0-0, 1-0). Heinolalaisten maalintekijöinä kunnostautuivat Samuel Salonen, Ilari Metsola, Tatu Vihavainen ja Niko Kivelä. JHT:n ainokaisesta vastasi Jesper Ahlgren.

Toisessa karsintaparissa Hermes kaatoi KOOVEEn numeroin 4-2 (1-1, 2-1, 1-0). Hermeksen maalintekijöinä olivat Matias Kinnunen, Taavi Tiala, Sampo Paulaharju ja Mikko Virtasen. KOOVEEn molemmat osumat viimeisteli Antti Hilden. Tamperelaisten maalinsuulla Tomi Ristelille muhkeat 46 torjuntaa. Hermes johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 2-1.

Neljännet karsintaottelut pelataan perjantaina 23.3. Tampereella ja Kalajoella. Perjantaina käynnistyvät myös Mestiksen välierät ja otteluparit ovat KeuPa-Jokipojat sekä SaPKo-TUTO.

Ke 21.3. lopputulokset (suluissa otteluvoitot) 
Hermes - KOOVEE 4-2 (2-1)
Peliitat - JHT 4-1 (3-0)

-- -- --
Kuva: Shaun Duncan

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next