IPK ja TUTO tasoittivat voitot

Mestiksen puolivälierät jatkuivat maanantaina täyden neljän ottelun voimin. IPK ja TUTO onnistuivat tasoittamaan ottelusarjat avaustappioiden jälkeen.

IPK pelasi maanantaina historiansa ensimmäisen kotiottelun Mestiksen pudotuspeleissä. Halliin oli löytänyt mukavat 966 silmäparia, jotka soivat todistaa kotijoukkueen 6-3-kotivoittoa. IPK:n voiton avain oli vahva kolmas erä. Maalin tappioasemasta erään lähtenyt IPK onnistui Aatu Hämäläisen (1+2), Janne Katosalmen (2+0) ja Tatu Kokkolan johdolla nousemaan rinnalle ja ohi. Kaksi viimeistä maalia IPK sai viimeistellä tyhjään maaliin.

Otsikoissa isoimmaksi aiheeksi ensimmäisen kierroksen jälkeen nousi kuuma K-Vantaan ja TUTO Hockeyn kohtaaminen ja erityisesti Niclas Luceniuksen pitkä pelikielto. Tänäänkään ei ulosajoilta vältytty, kun joukkueet kohtasivat Turussa. Itse ottelu oli tällä kertaa isäntien heiniä. TUTO oli kerännyt rivinsä komeasti lauantain jatkoaikatappion jälkeen ja otti selvän 6-2-voiton.

Ottelun ratkaisuhetkeksi nousi K-Vantaan Joel Pyykkösen korkeasta mailasta saama ulosajo ja sitä seurannut TUTOn viiden minuutin ylivoima ottelun puolivälin tienoilla. TUTO johti tuossa vaiheessa ottelua 2-1 ja kasvatti ylivoimansa aikana kahdella maalilla. K-Vantaa sai vielä lisää jäähyjä tapettavakseen tuon vitosen jälkeen ja TUTO onnistui jälleen. Loppulukemat turkulaisille 6-2. TUTO teki maaleistaan peräti viisi ylivoimalla.

Sekä Nico Friman että Aki Juusela onnistuivat kahdesti maalinteossa. Juuselan ottelu päättyi kuitenkin ennenaikaisesti, kun hänelle tuomittiin ulosajo keihästämisestä aivan kolmannen erän alkupuolella.

Maanantain 12.3. tulokset:

IPK - SaPKo 6-3

Jokipojat - Ketterä 5-3

LeKi - KeuPa HT 2-3 JA

TUTO Hockey - K-Vantaa 6-2

Kuva: Shaun Duncan

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next