sunnuntai, 11 helmikuu 2018 22:19

Suomi-sarja: Hokki haki kaksi vierasvoittoa, HCIK otti 10-0-kotivoiton

Suomi-sarjan jatkosarjoissa pelattiin jälleen tiivis otteluviikonloppu. Viikolla 7 pelataankin sitten jo viimeiset ottelut, jonka jälkeen käynnistyvät ratkaisupelit. (KUVA: Harri Hedman)

Ylemmässä loppusarjassa Kajaanin Hokilla (kuvassa) oli erittäin onnistunut Pirkanmaan vieraskiertueviikonloppu. Joukkue voitti ensin lauantaina Nokialla Pyryn numeroin 1-2 ja heti perään sunnuntaina Tampereella KOOVEEn numeroin 4-6. Samalla kajaanilaisnippu kohensi asemiaan taistelussa pudotuspelien kotiedusta. 

Myös FPS pelasi varsin hyvän viikon. Keskiviikkona tuli kotitappio, kun Pyry haki 0-3-vierasvoiton. Mutta viikonloppuna forssalaisjoukkue otti kaksi kotivoittoa, kun ensin kaatui lauantaina KOOVEE murskaavasti numeroin 7-2 ja sitten sunnuntaina Hunters numeroin 5-4.

Ylemmän loppusarjan pistepörssin kärkeen nousi tuttu mies. Alkusarjan pistepörssin voittanut Hunters-hyökkääjä Ville Heikkinen on tehnyt kahdeksassa ottelussa nyut tehot 4+9=13. Maalivahtipörssin kärjessä on Pyryn Tomi Rautio, jonka torjuntaprosentti on komea 95.83. 

Kaikki Ylemmän loppusarjan joukkueet sekä Alemman loppusarjan kaksi parasta jatkavat pudotuspeleissä.

Näin pelataan keväällä. Lue lisää TÄSTÄ!

Ylemmän loppusarjan viimeiset matsit: 
Ke 14.2. Hunters - KOOVEE
La 17.2. JHT - Hunters 
La 17.2. Hokki - Pyry 
La 17.2. KOOVEE - FPS 
Su 18.2. JHT - Pyry 
Su 18.2. Hokki - Hunters

-- -- --

Alemmassa loppusarjassa Titaanit ja AIK/Laser HT voittivat viikonlopun molemmat ottelunsa. Viikonlopun tylyimmän voiton otti sunnuntaina HCIK, kun joukkue kaatoi kotikaukalossaan Haukat peräti numeroin 10-0. HCIK on tällä hetkellä menossa pudotuspeleihin ja toisessa pleijaripaikassakin on vielä monta ottajaa. 

Pistepörssin selkeässä kärjessä on Titaanien Henry Karjalainen, joka on kiskaissut seitsemään otteluun tyylikkäät tehot 6+8=14. Maalivahtipörssin ykkösenä on paljon tällä kaudella urakoinut S-Kiekon Juho Niku, jonka torjuntaprosentti on hieno 94.31. 

Näin pelataan keväällä. Lue lisää TÄSTÄ!

Alemman loppusarjan viimeiset matsit: 
Pe 16.2. Riemu - S-Kiekko 
La 17.2. Riemu - AIK/Laser HT 
La 17.2. Muik Hockey - Haukat 
La 17.2. VG-62 - Titaanit 
La 17.2. KHT - D-Kiekko 
Su 18.2. HCIK - KHT 
Su 18.2. AIK/Laser HT - D-Kiekko 
Su 18.2. Titaanit - Muik Hockey 
Su 18.2. S-Kiekko - Haukat

 

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next