perjantai, 09 helmikuu 2018 06:58

Pässin naruttelu hakusessa Turussa

Mestiksessä pelataan perjantaina viiden matsin kierros. TUTO Hockey ja SaPKo iskevät yhteen Turussa.

TUTO Hockey uhosi sosiaalisessa mediassa vievänsä perjantaina pässiä narussa, kun SaPKo saapuu vieraaksi Marli Areenalle. Helppoa se ei tule olemaan, sillä sarjassa toisena oleva SaPKo on löytänyt kauden edetessä oivallisen vireen peliinsä. Viimeksi joukkueet kohtasivat lauantaina tammikuun 20.päivä pelatussa ottelussa Savonlinnan Talvisalossa. Tuolloin pässilauma puski voittoon selvin puhtaalla pelillä lukemin 3-0.

Turussa huokaistaan helpotuksesta, kun joukkueen kapteeni ja ehdoton hyökkäyspään kapellimestari Niclas Lucenius tekee paluun kokoonpanoon viiden ottelun pelikiellon jälkeen. Viimeksi huipputaitava sentteri on pelannut juuri aiemmin mainitussa joukkueiden viimeisimmässä kohtaamisessa.

SaPKon kanssa kakkospaikasta kisailee tällä hetkellä tiukoiten sarjanousija Imatran Ketterä, joka on hurmannut ja yllättänyt otteillaan monet Mestiksen ystävät. Nyt imatralaisten tutkassa siintää peräti seitsemäs perättäinen voitto. Vastustajaksi perjantain otteluun Imatra Spa Areenalle saapuu LeKi, joka päätti tappioputkensa keskiviikkona kaatamalla TUTOn.

Mestiksen pistepörssi näyttää Ketterän kannalta herkulliselta. Kahta ensimmäistä sijaa miehittävät Jesse Juntheikki ja Joona Jääskeläinen. Santeri Vuoti vaanii viitisen pisteen päässä sijalla viisi. Tomi Iso-Mustajärvikin on hienosti kahdeksantena. Ei olekaan mikään ihme, että Ketterä on tehnyt sarjassa eniten maaleja.

LeKin paras pistemies on kokenut kehäkettu Antti Kangasniemi. Toiseksi sisäisessä pistepörssissä on noussut loistavien viime viikkojen otteiden johdosta puolustaja Jere Rouhiainen. Nuori puolustaja on takonut 29 peliin puolustajalle varsin mukavat tehot 5+18=23. 

Perjantain 9.2. ottelut klo 18.30 alkaen:

Jokipojat - Espoo United

Ketterä - LeKi

KeuPa HT - IPK

RoKi - K-Vantaa

TUTO Hockey - SaPKo

Suorat lähetykset:

Elisa Viihde Sport

Fanseat

Kuva: Shaun Duncan

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next