lauantai, 03 helmikuu 2018 12:53

Lauantaikierros taputeltu - Jokipojille vierasvoitto Lempäälässä

Mestiksessä pelattiin lauantaialkuiltana kolmen ottelun jännittävä kierros. Perjantai-iltana tylysti TUTOlle hävinnyt Jokipojat ryhdistäytyi lauantaiksi ja haki tärkeän vierasvoiton Lempäälästä. 

Kamppailu pudotuspelipaikoista sekä karsintasarjan välttämisestä käy kuumana, kun runkosarja on pyörähtänyt loppusuoralle. Jokipojat kohenteli omia asemiaan, kun joukkue haki Lempäälästä LeKin vieraana kolme sarjapistettä. Loppulukemat 1-4 (1-1, 0-2, 0-1). Joensuulaisten Samu Pitkäselle kaksi osumaa ja maalivahti Joonas Haradille (kuvassa) 24 torjuntaa.

Savonlinnassa maalit olivat niukassa, kun SaPKo isännöi Espoo Unitedia. Espoolaisvierailija johti pitkään numeroin 0-1, mutta SaPKo tuli päätöserän lopussa tasoihin. Ottelu ratkesi vasta rankkarikisassa, jossa Espoo United oli parempi ja näin kaksi sarjapistettä matkaa Espooseen.

Imatralla puolestaan nähtiin maaleja oikein urakalla Ketterän ja RoKin välisessä mittelössä. Rovaniemeläisvierailija johti ottelua kolmannen erän alussa numeroin 3-4, mutta sinnikäs Ketterä tuli tasoihin ja lopussa ohi. 5-4-voittomaalin tekijänä toimi Ketterän Janne Kumpulainen.

Mestis jatkuu tulevana keskiviikkona 7. helmikuuta viiden ottelun kierroksella.

La 3.2. lopputulokset: 
LeKi - Jokipojat 1-4
SaPKo - Espoo United 1-2 vl.
Ketterä - RoKi 5-4

Kuva: Ilari Näckel

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next