perjantai, 02 helmikuu 2018 19:14

Vieraskiertulaiset hakevat hyvitystä perjantaille

Jokipojat ja RoKi pelasivat perjantaina tappiolliset vieraspelit. Molemmilla on lauantaina edessä uusi yritys.

RoKilla on meneillään harvinainen tasapeliputki, kun peräti neljä viimeisintä ottelua on venynyt jatkoajalle. Kolmesti saaliina on ollut vain yksi piste. Viimeisin jatkoaikatappio tuli perjantaina, kun sarjajumbo Peliitat onnistui naulaamaan pelin nippuun jatkoajan kolmannella peliminuutilla lukemin 3-2. RoKin maaleista ottelussa vastasivat Olli-Matti Järvelä ja Jarkko Harjula.

Keltasinisen rykelmän bussi kaartaa lauantaiksi Imatralle, jossa Ketterä hakee viidettä perättäistä voittoa. Ketterän viimeisin tappio on tasan kahden viikon takaa, nimenomaan RoKia vastaan. Lappi Areenalla pelattu ottelu päättyi tuolloin kotijoukkueelle 5-3.

LeKin peli on yskähdellyt pahemman kerran viime aikoina. Joukkueella on ikävä viiden ottelun voitoton putki meneillään ja erityisesti maalinteko on ollut tervaista puuhaa. Viidessä tappiopelissä LeKi on jäänyt kolmesti kokonaan ilman maaleja.

Lauantain vastustaja Jokipojat sen sijaan pöllytti tammikuun loppupuolella verkkoja oikein urakalla. Perjantaina ärjypaidat kuitenkin saivat todeta Turun vierailullaan Julius Pohjanoksan olevan ohittamaton. Pienempiä ja isompia apinoita löytyy joukkueilta niskoista, kumpi heittää ne sieltä pois?

SaPKo ja Espoo United hyppäävät tuorein jaloin kaukaloon Talvisalossa. Kauden aikaisemmissa kohtaamisissa sarjakakkonen SaPKo on ollut etevämpi voitoin 2-1.

SaPKon ero sarjakärki KeuPaan on venähtänyt kahteentoista pisteeseen, kun pelejä joukkueella on jäljellä yksitoista. Eroa kolmantena olevaan Kiekko-Vantaaseen on kertynyt viisi pistettä. Espoo United puolestaan taistelee armotta paikasta kevään ratkaisupeleihin. Sarjataulukkoa katsomalla voidaan todeta tämän olevan hyvinkin mahdollinen pari pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. 

Lauantain 3.2. ottelut klo 17.00 alkaen:

Ketterä - RoKi

LeKi - Jokipojat

SaPKo - Espoo United

Ottelut suorina lähetyksinä:

Elisa Viihde Sport

Fanseat

Kuva: Shaun Duncan

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next