perjantai, 02 helmikuu 2018 08:38

RoKin valmennus vaihtuu ensi kaudelle

Päävalmentaja Petri Karjalainen ja valmentaja Benjamin Laurinkari eivät jatka rovaniemeläisten käskyttäjinä ensi kaudella.

RoKin päävalmentajana toimiva Petri Karjalainen sekä valmentaja Benjamin Laurinkari eivät jatka joukkueen peräsimessä enää ensi kaudella. Karjalainen sai tammikuussa perheenlisäystä, jonka myötä perhe-elämän ja Rovaniemellä valmentamisen yhdistäminen ei ole toimiva yhtälö.

"Varmasti molempien osapuolien halu oli useamman vuoden yhteistyö ja joukkueen kehittäminen. Työn ulkopuolella elämäntilanteessa on tapahtunut muutoksia, joiden johdosta kuluvan kauden päätyttyä siirryn uusiin haasteisiin jääkiekon parissa. Pelissäkin tulee paljon muuttuvia tilanteita. Pidämme huolta joukkueena, että elämme hetkessä, suuntaamme energian sekä ajatukset siihen ja otamme irti tästä päivästä kaiken mitä saamme", Karjalainen kommentoi RoKin tiedotteessa.

Karjalaisen aisaparina toiminut Benjamin Laurinkari siirtyy uusiin haasteisiin viiden Rovaniemellä vietetyn kauden jälkeen. Ensimmäisen vuoden Laurinkari oli kaukalon puolella, jonka jälkeen hän siirtyi neljäksi vuodeksi penkin taakse.

RoKi tiedottaa tulevan kauden valmentajakuvioistaan keväämmällä.

Lähde: RoKi

Kuva: Oona Sarajärvi

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next