perjantai, 02 helmikuu 2018 07:49

TUTOssa uusia kasvoja perjantaina - Kaarlehto palaa maalille

Karolus Kaarlehto palaa TUTOn maalille aiemmin sovitun mukaisesti. Sami Salminen hakee paikkaa joukkueesta try-outin kautta ja Topi Taavitsainen pelaa perjantain ottelun lainasopimuksella.

Tammikuussa edukseen SaPKon maalilla esiintynyt Karolus Kaarlehto palaa TUTOn maalille aiemmin sovitun mukaisesti. 20-vuotias maalivahti pelasi jo alkukaudella TUTOn riveissä. Viime kaudella Kaarlehto valittiin tähdistökentälliseen kauden päätteeksi nimenomaan TUTOn maalilta.

Sami Salminen saapuu turkulaisten riveihin try-outille Pohjois-Amerikan yliopistosarja NCAA:sta. Koejakso kestää 10.2. asti. Isokokoinen laituri on kärsinyt alkukauden ajan loukkaantumisista.

"Salminen on harjoitellut meidän kanssa tällä viikolla ja peleissä pelaaja nähdään aina parhaiten. Kauden aloitus on miehellä viivästynyt harjoituskauden loukkaantumisen johdosta, mutta nyt mies on terve ja valmis hyppäämään kaukaloon. Salminen on pääkoulutukseltaan keskushyökkääjä, mutta aloittaa pelit laidassa", urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola sanoi seuran tiedotteessa.

Perjantain ottelussa Jokipoikia vastaan nähdään TUTOn hyökkäyksessä tuttu nimi, kun Topi Taavitsainen pukee pienen tauon jälkeen TUTOn pelipaidan päälleen. Lempinimeä "Macho Fantastico" kantava TPS:n laituri pelasi TUTOssa viimeksi kaudella 2015-2016, jolloin hän iski komeat 22 maalia runkosarjassa.

Lähde: TUTO Hockey

Kuva: Shaun Duncan

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next