torstai, 01 helmikuu 2018 13:46

TUTO hyökkää perjantaina ärjypaitojen kimppuun - Keuruulla kärkikamppailu

Viikonloppu alkaa Mestiksen osalta neljällä ottelulla. Pisteistä taistellaan Heinolassa, Keuruulla, Kokkolassa ja Turussa.

TUTO Hockeyn viime viikonloppu oli kaksijakoinen ja ennen kaikkea tasaisten pelien sävyttämä. Perjantaina joukkue kaatoi Rovaniemellä RoKin jatkoajalla, kun taas lauantaina IPK oli vahvempi jatkoajan jälkeen Iisalmessa.

Tammikuussa TUTOn miehistöä koeteltiin toden teolla loukkaantumisten saralla. Viime viikolla helpotusta tilanteeseen toi mm. Aki Keinäsen ja Jarmo Jokilan paluiden myötä. Lisäksi joukkue hankki alkukaudella Hermeksessä viilettäneen Nico Frimanin, joten laituriosasto alkaa näyttää hyvältä Aki Juuselan poissaolosta huolimatta.

Jokipojat pääsee TUTOn tapaan perjantain otteluun akut täyteen ladattuina. Positiivisin tuloksin viime viikot suorittanut joensuulaisryhmä kärsi viime perjantaina yllättävän kotitappion IPK:lle, mutta haki heti perään lauantaina Savonlinnasta komean rankkarivoiton.

Tuukka Rajamäelle pientä ekstrabuustia tuonee valinta Mestiksen tammikuun parhaaksi pelaajaksi. Rajamäen tapaan pisteillä tammikuussa mässäilleet Oskari Lehtinen ja Joonas Larinmaa sekä koko kauden tasaisesti suorittanut Oula Uski johtavat Jokipoikien tehokasta hyökkäystä. Näppärillä käsillä varustettua Timo Hiltusta ei pidä myöskään turkulaisten taktiikkapalavereissa jättää huomiotta. 

Keuruulla pelataan perjantaina sarjakärjen ja sarjakolmosen välinen kiihkeä kamppailu, kun KeuPa HT ja K-Vantaa ottavat yhteen. 

Vantaalaisille lisäuskoa vierasvoittoon tuo joukkueen vahva suorituskyky vieraspeleistä tällä kaudella. Lohipaidat ovatkin koko sarjan paras vierasjoukkue. Siitäkin huolimatta, että tammikuun viidestä vierasottelusta se onnistui keräämään vain yhden voiton. KeuPa tosin on voittanut seitsemän viimeisintä kotiotteluaan ja on koko sarjan paras kotijoukkue.

Ilonaiheita vierailijoiden kokoonpanoon tuo keskiviikkona neljän kuukauden tauon jälkeen paluun kaukaloihin tehnyt Atte Mäkinen. Viime kevään pudotuspelien kuuma nimi tuo luisteluvoimaa ja kiekollista osaamista jo ennestään nimekkääseen vantaalaishyökkäykseen. Vielä keskiviikkona nuorukainen ei päässyt pisteiden makuun, toisin kuin kaksoisveljensä Miro, joka iski tehot 1+1 RoKin verkkoon 5-4-kotivoitossa. Myös Julius Rantaeskola oli tehokkaalla päällä vastaten kahdesta K-Vantaan maalista.

Lukosta lainalla oleva Janne Väyrynen kannattaa laittaa isäntien puolelta seurantaan. Isokokoinen laituri ei ole ehkä ketterin kaveri kentällä, mutta maalinteon ja maalineduspelaamisen mies osaa vaikka unissaan. Kahdessa viime ottelussa Väyrynen on heiluttanut maaliverkkoja kolmesti.

Perjantain 2.2. ottelut klo 18.30 alkaen:

Hermes - IPK

KeuPa HT - Kiekko-Vantaa

Peliitat - RoKi

TUTO Hockey - Jokipojat

Ottelut suorina lähetyksinä:

Elisa Viihde Sport

Fanseat

Kuva: Shaun Duncan

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next