torstai, 01 helmikuu 2018 08:56

Tuukka Rajamäki valittiin tammikuun parhaaksi pelaajaksi

Jokipoikien hyökkääjä Tuukka Rajamäki esiintyi tammikuun otteluissa vahvasti.

Jokipoikien hyökkääjä Tuukka Rajamäki on valittu Mestiksen tammikuun parhaaksi pelaajaksi. Rajamäki pelasi tammikuussa 10 ottelua tehopistein 7+7=14. Teholukema näytti tammikuun osalta lukemaa +6. Rajamäen kovimmat haastajat kilvassa tammikuun parhaan pelaajan palkinnosta olivat pistepörssin kärkeen noussut Ketterän Jesse Juntheikki sekä yksi Hermeksen nousuvireen kantavista voimista ollut Aku Kestilä

"Huoltajat jotain siitä mainitsi aamulla, mutta ei mitään varmempaa tietoa siitä ollut. Eipä siinä, hieno homma", Rajamäki sanoi tuoreeltaan uutisesta kuultuaan.

Jokipojat aloitti kautensa räväkästi ja oli alkukaudesta vahvasti mukana kärkikahinoissa. Loppusyksystä ja joulun aikoihin pienen hiipumisvaiheen seurauksena joukkue valui aina pudotuspeliviivan alapuolelle asti. Tammikuussa joukkue löysi kuitenkin vahvan vireen, jonka johdosta Rajamäen henkilökohtainenkin pistesarake kasvoi vauhdilla.

"Ollaan onnistuttu voittamaan pelejä, niin sitä kautta on yksilöillekin tullut onnistumisia. Aika vuoristorataa on kausi ollut ja ollaan onnistuttu kääntämään maalin tappiot maalin voitoiksi. Se on ollut se isoin syy hyvälle vireelle."

Rajamäen kovat 34 pistettä 37 ottelussa riittää joukkueen sisäisessä pistepörssissä vasta sijalle neljä. Tasapisteissä olevan Oula Uskin lisäksi Oskari Lehtinen ja Joonas Larinmaa ovat edellä kolmella pisteellä. Kultakypärästä ei kuitenkaan käydä sen kiivaampaa taistelua.

"No ei ole kyllä. Se jakautuu sitten ihan miten jakautuukaan. Kaikki yrittää parhaansa ja sitä mukaa tulee sitten niitä onnistumisia. Ei ole mitään sisäistä kilpailua siitä."

Rajamäki siirtyi täksi kaudeksi Jokipoikiin Peliitoista. Aikaisemmat kaudet ovat junioriaikoja myöden kuluneet Heinolan ja Lahden suunnalla. 26-vuotias hyökkääjä on viihtynyt Pohjois-Karjalassa.

"Hyvin olen kotiutunut ja olen tykännyt olla. Ei ole ollut mitään valittamista. Positiivinen fiilis ollut."

Kuva: Sami Kemppainen

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next