tiistai, 30 tammikuu 2018 12:03

Keskiviikkona tammikuu pakettiin - LeKi hakee paluuta voittaville raiteille

Tammikuu tulee Mestiksenkin osalta pakettiin keskiviikkona. LeKi halajaa takaisin voittokantaan hiljaisen jakson jälkeen.

Sarjassa kuudentena majaileva LeKi janoitsee paluuta voittokantaan neljän tappiollisen pelin jälkeen. LeKin kokonaisuutena hyvän kauden ansiosta joukkue tappelee tiukasti paikasta kolmen joukossa. Se on vain neljä pistettä yhden ottelun enemmän pelannutta sarjakolmosta Kiekko-Vantaata perässä.

Keskiviikkona LeKi saa vastustajakseen Espoo Unitedin. Joukkueet kohtaavat jo peräti kolmannen kerran tammikuun aikana. Viikko sitten Espoo United piti LeKin nollilla Metro Areenalla. Kuun 13.päivä LeKi puolestaan oli parempi Lempäälässä lukemin 5-2. Tuo ottelu on myös LeKin viimeisin voitto.

Lempääläisillä maalinteossa on kunnostautunut viime otteluissa nuori puolustaja Jere Rouhiainen. Tapparasta lainalla oleva Rouhiainen on viidessä viime ottelussa iskenyt kolme maalia ja antanut yhden maalisyötön. Espoo Unitedin tehomiehenä on häärinyt samalla ottelumäärällä tehot 5+3 tehnyt Aleksi Järvinen.

Viimeksi seitsemän ottelua sitten kokonaan ilman pisteitä jäänyt Hermes saa kovan haasteen keskiviikkona, kun KeuPa HT vierailee Kokkolassa. Yhdentoista pisteen erolla kärjessä porskuttava KeuPa on haalinut tammikuussa seitsemän voittoa ja joutunut kahdesti poistumaan ottelusta hävinneenä osapuolena.

Samuel Jukuri on napannut tiukasti ykkösvahdin paikan itselleen. 21-vuotias maalivahti on aloittanut tammikuussa jokaisen Hermeksen ottelun. Leevi Laakso on jäänyt soittelemaan toista viulua Jukurin takana. Kaikkiaan 29 ottelusta torjuntaprosentti on 90,22%.

KeuPalla torjuntavastuu on jakautunut pääosin Samuli Tervon ja Lukosta lainalla olevan Lassi Lehtisen välillä. Kookkaan Tervon torjuntaprosentti 16 ottelusta on 90,72%, kun taas Lehtinen on torjunut 15 ottelua tilastojen näyttäessä 91,82%.

Keskiviikon 31.1. ottelut klo 18.30 alkaen:

Hermes - KeuPa HT

Ketterä - IPK

K-Vantaa - RoKi

LeKi - Espoo United

Peliitat - SaPKo

Ottelut suorina lähetyksinä:

Elisa Viihde Sport

Fanseat

Kuva: Elina Kuivalainen

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next