sunnuntai, 28 tammikuu 2018 19:39

Titaanit hurjassa iskussa Suomi-sarjan jatkopeleissä

Suomi-sarjan Ylemmässä ja Alemmassa loppusarjassa oli vilkas viikonloppu pelien suhteen. Ylemmässä loppusarjassa Nokian Pyry ohitti pitkään kärjessä olleen Porvoon Huntersin ja Alemmassa loppusarjassa Titaanit (kuvassa) porskuttaa voittoputkessa.

Pyry on voittanut kaikki kolme Ylemmän loppusarjan otteluaan. Viikonloppuna joukkue voitti kaksi kotiotteluaan, kun ensin perjantain paikallispelissä kaatui KOOVEE numeroin 3-2 ja sitten sunnuntaina tuli voitto Huntersista numeroin 4-2.

Myös FPS voitti viikonlopun molemmat ottelunsa. Lauantaina tuli niukka 3-2-kotivoitto JHT:sta ja sunnuntaina voitokas meno Forssassa jatkui, kun Hokki kaatui numeroin 6-3. 

Ylemmän loppusarjan pistepörssin kärjessä on Pyryn Matias Simontaival, joka on tehnyt kolmessa ottelussa tehot 3+3=6. KOOVEE-molari Tomi Ristelillä on neljän ottelun jälkeen varsin kova torjuntaprosentti 94.29.

Alemmassa loppusarjassa puolestaan Kotkan kiekkoylpeys Titaanit on voittanut kaikki neljä otteluaan ja joukkue on noussut tukevasti pudotuspelipaikkaan kiinni. Viikonloppuna Titaanit voitti ensin lauantaina kotonaan Riemun numeroin 5-3 ja sitten sunnuntaina kaatui D-Kiekko vieraissa numeroin 2-5. 

Myös AIK/Laser HT oli hyvässä tikissä viikonloppuna, kun joukkue voitti molemmat kotimatsinsa. Lauantaina tuli puhdas 5-0-voitto KHT:sta ja sunnuntaina kaatui HCIK numeroin 5-2.

Alemman loppusarjan pistepörssin kärjessä on Titaanien Henry Karjalainen, joka on nakuttanut neljään otteluun mukavat tehot 3+4=7. Haukkojen Olavi Tihveröinen on puolestaan kiskaissut kolmeen otteluun viisi maalia. 

-- -- 
Suomi-sarjan ratkaisuottelut - näin pelataan keväällä.
-- --

OTTELUT VIIKOLLA 5: 

Ylempi loppusarja: 
Pe 2.2. Hokki - JHT 
Pe 2.2. Pyry - FPS 
La 3.2. KOOVEE - Pyry 
La 3.2. JHT - Hokki 
La 3.2. Hunters - FPS 
Su 4.2. KOOVEE - Hunters

Alempi loppusarja: 
To 1.2. Riemu - D-Kiekko 
La 3.2. Haukat - Riemu 
La 3.2. HCIK - S-Kiekko 
La 3.2. Titaanit - AIK/Laser HT 
La 3.2. VG-62 - Muik Hockey 
Su 4.2. Haukat - AIK/Laser HT 
Su 4.2. KHT - Muik Hockey 
Su 4.2. VG-62 - S-Kiekko 
Su 4.2. D-Kiekko - HCIK

Kuva: Harri Hedman

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next