tiistai, 23 tammikuu 2018 11:44

TUTO vahvistui Nico Frimanilla - lisätietoa maalivahti- ja loukkaantumistilanteeseen

Hermeksessä alkukauden kiekkoillut Nico Friman pelaa TUTOssa loppukauden mittaisella sopimuksella.

Laiturin tontilla viihtyvä Nico Friman ehti pelata alkukaudella Kokkolan Hermeksen riveissä 14 ottelua, joissa syntyi kaksi syöttöpistettä. Kausi on ollut Frimanille vaikea loukkaantumisten vuoksi. Vantaalaislähtöinen Friman hakee nyt uutta terveempää alkua kaudelle Turusta. Debyytti on luvassa jo keskiviikon ottelussa KeuPaa vastaan.

”Friman vapautui viime viikolla ja mietimme asiaa viikonlopun ajan. Teimme päätöksen, että pystymme tällä hetkellä tarjoamaan hänelle reilun mahdollisuuden ottaa itselleen paikan pelaavasta kokoonpanosta", urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola kommentoi.

TPS:n sopimuspelaaja Karolus Kaarlehto pelasi alkukaudella TUTOssa, mutta siirtyi sittemmin SaPKoon peliajan perässä. Kaarlehto on kuitenkin palaamassa takaisin TUTOon turkulaisseurojen sopimuksen mukaisesti.

"Olimme yhdessä joulukuussa sopineet, että TPS voi hakea Kaarlehdolle peliaikaa muualta Mestiksestä ja hän palaa meille helmikuun alussa."

TUTOn loukkaantumissuma puolestaan näyttää olevan paranemaan päin.

"Eetu-Ville Arkiomaa, Jarmo Jokila ja Tomi Wilenius ovat tällä viikolla palaamassa kaukaloon, kun taas Aki Juuselan aikataulu on ensi viikossa. Manu Honkasen ja Timi Lahtisen paluut tapahuvat näillä näkymin helmikuun aikana. Mika Hyvärisen paluulla ei tällä hetkellä ole aikataulua.”

Lisää TUTOn pelaajatilanteesta luettavissa seuran omasta tiedotteesta.

Lähde: TUTO Hockey

Kuva: Shaun Duncan

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next