perjantai, 19 tammikuu 2018 17:46

Viiden ottelun lauantaikierros - LeKi isännöi KeuPaa

Mestiksessä pelataan lauantaina viiden ottelun kierros. Lempäälässä pelataan mielenkiintoinen kärkipään matsi, kun sarjanelonen LeKi isännöi sarjakärki KeuPaa. 

Periaatteessa koko kauden ajan sarjakärjessä porskuttanut KeuPa matkustaa lauantaina Lempäälään, missä vastassa on sarjanelonen LeKi. Lempääläläisten tehokkain pelaaja on tällä hetkellä kokenut kettu ja tyylikkään takapiiskan omistava Antti Kangasniemi tehoilla 8+19=27. KeuPan pörssikärkenä on Marku Jokinen tehoilla 20+16=36.

Vahvaa kautta jälleen pelaava ja sarjakakkosena majaileva Kiekko-Vantaa on tällä hetkellä kohtalaisen tukevasti kiinni pudotuspelien kotiedussa. Vantaalaisnippu on voittanut kaksi viimeistä peliään ja joukkueen paras pistemies on Juuso Perttilä tehoilla 12+24=36. Vastaan saapuva IPK otti perjantai-iltana tärkeän 2-4-vierasvoiton Espoosta. Iisalmelaisten tehokkain on Tatu Mikkola tehoilla 11+12=23.

Hallitseva mestari SaPKo isännöi rakasta kiistakumppaniaan TUTOa, joka kärsi perjantai-iltana tylyn 6-1-tappion Joensuussa. SaPKo on tällä hetkellä sarjakolmosena ja TUTO sarjavitosena. Talvisalon jäähallissa onkin luvassa mielenkiintoinen matsia ja varmasti mukavasti porukkaa liikkeellä.

Kaikki matsit livenä: 
Fanseat 
Elisa Viihde Sport

La 20.1. klo 17:00 ottelut: 
Kiekko-Vantaa - IPK 
RoKi - Ketterä 
LeKi - KeuPa 
SaPKo - TUTO 
Peliitat - Jokipojat 

Kuva: Elina Kuivalainen

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next