perjantai, 19 tammikuu 2018 07:47

Perjantaina neljä matsia - Jokipojat isännöi TUTOa

Mestiksessä pelataan perjantai-iltana neljän ottelun kierros. Sangen pirteästi viime aikoina pelannut Jokipojat isännöi TUTOa. Niin ikään otteitaan parantanut Hermes saa vastaansa Ketterän. 

Kahdeksantena oleva Jokipojat (kuvassa joensuulaisten Roni Viirlas) saa vastaansa sarjavitosena majailevan TUTOn. Jokipojat on ollut viime aikoina hyvässä vireessä ja joukkue on voittanut neljästä viimeisestä ottelustaan kolme. Odotettavissa on jännittävä ja tasainen matsi.

Turkulaisvieraiden Niclas Lucenius johtaa koko sarja pistepörssiä tehoilla 10+33=43 ja puolustaja Kalle Valtola on pörssikakkosena tehoilla 9+28=37. Joensuulaisten paras pistemies on Joonas Larinmaa tehoilla 5+25=30. 

Kokkolassa Hermes isännöi Ketterää. Vaikean alkukauden jälkeen voimakkaita piristymisen merkkejä osoittanut Hermes on noussut taistelemaan noususta karsintaviivan ja jopa pudotuspeliviivan yli. Sijalla 11 oleva Hermes on voittanut viimeisestä viidestä pelistään neljä. Sarjanousija Ketterä on sarjakutosena ja joukkue on pelannut varsin vahva kauden tähän saakka. 

Hermeksen tehokkain pelaaja tällä hetkellä on Samu Markkula tehoilla 8+16=24. Ketterän hyökkäyksessä juonikkaat Jesse Juntheikki, Tomi Iso-Mustajärvi sekä Joona Jääskeläinen ovat tehneet yhteensä 102 tehopistettä.

Kaikki ottelut livenä: 
Fanseat 
Elisa Viihde Sport

Pe 19.1. klo 18:30 ottelut: 
Espoo United - IPK 
KeuPa - RoKi 
Jokipojat - TUTO 
Hermes - Ketterä 

Kuva: Ilari Näckel

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next