Keskiviikkona viisi matsia - IPK haastaa KeuPan

Keskiviikkona kiekkoillaan viidellä paikkakunnalla. IPK hakee paluuta voittokantaan kotiyleisönsä edessä.

Viimeisessä pudotuspelipaikassa kiinni oleva IPK taistelee pisteistä keskiviikkona kotiyleisönsä edessä KeuPa HT:n kanssa. Peli-Karhujen viime viikonloppu sujui mollivoittoisesti, kun vieraskiertueelta Heinolasta ja Lempäälästä tuloksena oli vain yksi piste ja yksi tehty maali, josta vastasi Juha Virtanen. Joukkueelta puuttui usein ykkössentterinä häärinyt Tatu Kokkola, joka pelasi sopimusseuransa KalPan riveissä viikonloppuna. Tiistaina Kokkolaa ei enää näkynyt KalPan ottelussa kokoonpanossa, joten mies saattaa hyvinkin olla jälleen IPK:n mukana keskiviikkona.

KeuPan viikonloppu oli kaksijakoinen. Perjantaina keuruulaiset ottivat makoisan kotivoiton Kiekko-Vantaasta sarjan kärkikamppailussa, mutta lauantaina Jokipojat kylvetti KeuPaa Joensuussa lukemin 5-1. Iisalmi on ollut tällä kaudella vaikea paikka KeuPalle, sillä IPK on voittanut molemmat aikaisemmat ottelut lukemin 7-4 ja 3-0. Kotihallissaan KeuPa onnistui ottamaan pisteet IPK:n nenän edestä tennislukemin 6-2.

Espoo United hakee jo viidettä perättäistä voittoaan. Metro Areenalle vieraaksi saapuu syksyn yllättäjäjoukkue Ketterä. Kauden kaksi aikaisempaa kohtaamista ovat päättyneet Ketterän voittoon. Ketterän suorastaan maagisen joulukuun jälkeen tammikuu ei ole alkanut yhtä ruusuisesti. Kahdesta ensimmäisestä ottelusta on tullut tappiot. Espoolaiset puolestaan ovat löytäneet peliinsä hyvän otteen ja porskuttaa kuntopuntarin piikkipaikalla.

Viime aikoina torjuntavastuun Espoo Unitedin maalilla on kantanut Nico Vikstén. 20-vuotias nuorukainen on noussut loistavien otteidensa siivittämänä Mestiksen maalivahtipörssin kärkeen torjuntaprosentilla 92,91%. Ketterän kokenut veskari Jere Myllyniemi on puolestaan kantanut päävastuun Ketterän maalilla torjuntaprosentilla 88,12%.

Keskiviikon 10.1. ottelut klo 18.30 alkaen:

Espoo United - Ketterä

Hermes - Jokipojat

IPK - KeuPa HT

LeKi - Kiekko-Vantaa

Peliitat - TUTO Hockey

Kaikki ottelut suorina lähetyksinä:

Elisa Viihde Sport

Fanseat

Kuva: Ilari Näckel

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next