Roope Paltasta TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta siirtyy TPS:n juniorijääkiekon toiminnanjohtajan paikalta TUTO Hockeyn toimitusjohtajaksi.

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja. 40-vuotias Paltta on toiminut nelivuotisen TPS:n juniorijääkiekon toiminnanjohtajan pestinsä lisäksi kymmenen vuotta kansainvälisessä TNT Suomi Oy:ssä operatiivisen puolen esimiehenä sekä myyntipuolella kahdessa eri roolissa.

"Omia intohimojani ovat pienestä asti olleet myyntijohtaminen ja markkinointi. Jos ajattelee vanhaa työpaikkaani (TNT Suomi Oy), niin se on hyvin myyntiorientoitunut paikka. Siellä mitataan viikoittain myyjiä Suomen, Pohjoismaiden ja Euroopan tasolla, eli heidät ”rankataan” sarjataulukon omaisesti, josta nähdään viikon tai kuukauden parhaimmat ja heikoimmat myyjät. Sitä kautta myyntimaailma ja sen samanaikainen hienous ja raakuus ovat minulla hyvin tuttuja asioita", Paltta avasi historiaansa.

Helmikuussa uudessa pestissään aloittava Paltta kehui edeltäjäänsä Dani Aavista seuran tiedotteessa tämän neljän vuoden työstään seuran eteen.

"Jääkiekkoihmisenä olen seurannut, miten aiempi toimitusjohtaja Dani Aavinen on tehnyt upeaa työtä nämä viimeiset neljä vuotta."

Lähde: TUTO Hockey

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next