Imatra Spa Areenalle vieraita pohjoisesta - jatkuuko Ketterän voittoputki?

Mestiksessä pelataan viikonloppuna viimeiset pelit ennen joulutaukoa. Perjantaina pelataan neljällä paikkakunnalla.

RoKi saapuu perjantaina lyömään kapuloita Ketterän rattaisiin. Haaste on kova, sillä Ketterä on tällä hetkellä kuntopuntarin ykkösenä. Viidestä viime pelistä sarjanousija on napannut vakuuttavat neljä voittoa ja kärsinyt yhden jatkoaikatappion. 

"Tuossa hyvän vireen takana on varmasti monta tekijää. Kiekoton pelaaminen ja puolustuspelaaminen on tiivistynyt, ei ole enää niin hirveitä maalimääriä mennyt omiin. Joukkueessa on hyvä ja positiivinen meininki jokapäiväisessä arjessa ja se kantaa nyt hedelmää. Me uskotaan siihen, että pystytään voittamaan, vaikka peli ei kulkisi hetkellisesti, tai oltaisiin tappiolla. Joukkueessa on hyvä flowtila päällä tällä hetkellä", Ketterän päävalmentaja Maso Lehtonen kommentoi Ketterän virettä seuran omassa otteluennakossa.

RoKi ei ole ollut aivan isäntien kaltaisessa lyönnissä, sillä se on hävinnyt kolme viimeisintä peliään. Viimeksi se koki keskiviikkona kirvelevän kotitappion Jokipojille, kun joensuulaiset tulivat aivan ottelun loppuhetkillä rinnalle ja jatkoajalla ohi. Joukkueet lähtevät kuitenkin otteluun tasapistein sarjataulukon sijoilta viisi ja kuusi. Ottelusta onkin lupa odottaa tasaista vääntöä.

Turussa kohtaavat TUTO Hockey ja Peliitat. Vieraat kaipaavat kipeästi lisäpisteitä, sillä pudotuspeliviiva on karannut jo kuudentoista pisteen päähän. Helppoa perjantaina ei tule olemaan, sillä TUTOn ykkösnyrkki Aki Keinänen-Niclas Lucenius-Aki Juusela on päässyt viime aikoina järkyttävän kovaan vireeseen. Juusela on tehnyt neljään viime peliin huimat seitsemän maalia ja Lucenius on kammennut itsensä pistepörssin toiselle sijalle, tasapisteisiin Ketterän Tomi Iso-Mustajärven kanssa. Myös legendaarinen Keinänen on löytänyt tutun maalivireensä. Markus Ruusu pelasi vakuuttavan pelin keskiviikkona tolppien välissä Espoo Unitedia vastaan. Nähtäväksi jää poikiiko hyvät otteet jatkoa kentällä vai asteleeko maalille päävastuun torjumisesta alkukaudella kantanut Julius Pohjanoksa.

Perjantain 15.12. ottelut klo 18.30 alkaen:

Espoo United - Hermes

IPK - Kiekko-Vantaa

Ketterä - RoKi

TUTO Hockey - Peliitat

Kaikki ottelut katsottavissa suorina lähetyksinä Elisa Viihde Sportilta ja Fanseatista.

Kuva: Teemu Huikko

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next