Espoo United vei viime kauden taisteluparin maali-iloittelun

Lauantai tarjosi kolme Mestis-kamppailua. Espoo United, Jokipojat ja Ketterä kairasivat voitot.

Espoo Unitedin ja Hermeksen viime kauden peleistä ei tunnetta puuttunut. Otteluissa nähtiin maalivahtien tappelun lisäksi kuumaa kamppailua erityisesti pudotuspeleissä. Viihdettä ei puuttunut myöskään tämän kauden ensimmäisestä joukkueiden kohtaamisesta, kun Espoo United voitti lopulta maalintekotalkoot lukemin 5-8. Waltteri Hopponen (kuvassa) oli tehokkaalla pelipäällä tehden tehot 1+2. Felix Westermarck puolestaan iski kaksi maalia. Kotijoukkueelta kahden maalin iltaa viettivät Niko Kuiri ja Ville Rajala.

Peliitoilla ei ollut lauantaina palaa Jokipoikia vastaan, kun ärjypaidat veivät heinolalaisia tennisluvuin 6-2. Jokipoikien Niko Ervasti oli varmasti ottelun tauottua erityisen tyytyväinen, kun uran ensimmäinen maali Mestiksessä tuli takataskuun komealla tavalla.

Imatralla saatiin nauttia jännittävästä kiekkoillasta, jossa kohtasivat Ketterä ja TUTO Hockey. Viikko sitten samainen pari taisteli pisteistä Turussa. Tuolloin Ketterä otti kolme pistettä ja toisti Spa Areenalle pakkautuneen yleisön iloksi temppunsa. Voitto kirjattiin kotijoukkueelle luvuin 3-2. Voittomaalista kolmannessa erässä vastasi huimavireinen ykkösketju. Joona Jääskeläinen sai kunnian iskeä kiekon reppuun Santeri Vuotin ja Tomi Iso-Mustajärven esityöstä.

Lauantain 9.12. lopputulokset:

Jokipojat - Peliitat 6-2

Hermes - Espoo United 5-8

Ketterä - TUTO Hockey 3-2

Kuva: Ilari Näckel

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next