Ketterä hakee uusintaa viikon takaiselle tempulleen

Imatran Ketterä yllätti viikko sitten TUTO Hockeyn vieraissa. Nyt se yrittää samaa temppua lauantain kierroksella kotiyleisönsä edessä.

Ketterä on ollut viime kierrokset vahvassa iskussa, eikä vähiten sen ykkösnyrkin ansiosta. Vikkelät laiturit Joona Jääskeläinen ja Santeri Vuoti (kuvassa) ovat takoneet väkivahvan Tomi Iso-Mustajärven rinnalla armotonta tulosta. Ykkösketju oli isossa osassa myös viime viikon perjantaina, kun Ketterä haki 3-5-vierasvoiton Turusta. Pistepörssin kärjessä viilettävä Iso-Mustajärvi teki tehot 2+1, Jääskeläinen 1+2 ja Vuotikin sai tililleen yhden syöttöpisteen. Turkulaiset ottavatkin varmasti tarkkaan vartiointiin juuri Ketterän tehotrion.

Kotijoukkue pääsee tuoreemmilla jaloilla otteluun, sillä se sai levätä perjantaina. TUTOlla puolestaan on meneillään Itä-Suomen kiertue, joka ei alkanut turkulaisten osalta nappiin. Kokenut Aki Keinänen sai seurata jäähyboksista, kun SaPKo iski voittomaalin ylivoimalla jatkoajan alkuun perjantain ottelussa. Jäähypenkiltä turkulaisten pitää pystyä olemaan enemmän poissa. Perjantaina joukkue otti peräti yhdeksän kahden minuutin jäähyä.

Jokipojat oli Ketterän lisäksi toinen joukkue, joka ei perjantaina esiintynyt askissa. Nyt tuoreen PKS Areenan uumeniin ärjypaidat saavat vieraakseen sarjan hännille jumittuneen Peliitat. Areenan vihkiäiset eivät sujuneet aivan toiveiden mukaisesti, kun LeKi otti tylyn 2-6-vierasvoiton Suomi100-kierroksella. Myös Jokipoikien ja Peliittojen ottelussa on revanssihenkeä ilmassa, sillä joukkueet kohtasivat myös viime lauantaina. Tuolloin Jokipojat oli parempi Heinolassa pelatussa ottelussa lukemin 3-5.

Lauantain 9.12. ottelut klo 17.00 alkaen:

Hermes - Espoo United

Jokipojat - Peliitat

Ketterä - TUTO Hockey

Kotikatsomoihin ottelut välittää Elisa Viihde Sport (TV, mobiili, selain) sekä Fanseat (selain).

Kuva: Mika Tiira

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next