Espoo United vieraaksi Lappi Areenalle - jatkuuko Ylösen maaliputki?

Mestis jatkuu perjantaina viiden ottelun voimin. Pohjoinen vastaan etelä -asetelma nähdään Rovaniemellä, jossa tapellaan tärkeistä pisteistä.

Espoo Unitedin huippulupaus Jesse Ylönen on äitynyt talven tehdessä tuloaan kovaan vireeseen. Vasta 18-vuotias nuorukainen on onnistunut maalinteossa kolmessa viime ottelussa, joita ennen hän toimi myös ratkaisijana Espoo Unitedin ja TUTO Hockeyn välisessä rankkarikisassa. Esimerkkejä Ylösen pehmeäkätisistä rankkareista tämän kauden Mestiksestä voit katsoa alapuolelta. 

Ylösen ja etenkin joukkuetoveri Aleksi Järvisen hyvistä otteista huolimatta Unitedin pistepussi ei ole täyttynyt viime otteluissa toivotulla tavalla. Kahdesta viime ottelusta ei pisteitä ole tarttunut matkaan ainuttakaan. Perjantain vastustaja RoKi jäi myös ilman pisteitä viime ottelussaan KeuPaa vastaan, mutta onnistui sitä ennen möyhentämään IPK:n vieraskaukalossa peräti lukemin 1-7.

KeuPa HT hakee jatkoa onnistuneelle Lapin ryöstöretkelleen. Pekka Tuokkolan ulkomaille menettänyt KeuPa ei ole jäänyt pulaan maalivahtiosastonsa kanssa. Nuori Samuli Tervo on osoittanut olevansa voittava maalivahti. Hyökkäyspäässä puolestaan hillittömässä iskussa ovat olleet Miro-Pekka Saarelainen ja Markus Jokinen, jotka ovat iskeneet pikkumustaa pussiin siihen tahtiin, että pistepörssin terävin kärki alkaa häämöttää. Jokinen on noussut kuudennelle sijalle tehoilla 13+10=23. Saarelainen seuraa kymmenen sijaa alempana tehoin 8+12=20. Kultakypäränsä Jokiselle menettänyt Jesse Pelamo on puolestaan pistepörssin kolmannellatoista sijalla tehopistein 8+13=21. 

Sarjakärkeä saapuu haastamaan Hermes. Pikkuhiljaa nousua kohti pudotuspelejä tekevä kokkolalaisryhmä lähtee otteluun luonnollisesti haastajan asemasta, mutta viime aikaisten otteiden perusteella vierasvoittoakaan ei voisi pitää täytenä yllätyksenä. Ottelu pelataan normaalista poiketen Jyväskylässä. Lisätietoja voit lukea KeuPan nettisivuilta.

Kaikki ottelut perjantaina 8.12. klo 18.30 alkaen:

IPK - Peliitat

KeuPa HT - Hermes

Kiekko-Vantaa - LeKi

RoKi - Espoo United

SaPKo - TUTO Hockey

Otteluita voi seurata Elisa Viihde Sportilta (TV, mobiili, selain) tai Fanseatista (selain) suorina lähetyksinä.

Kuva: Ilari Näckel

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next