KeuPa-hyökkääjä Jesse Pelamo lainalle Lukkoon

Mestistä johtavan KeuPan ja liigajoukkue Rauman Lukon yhteistyö tuotti jälleen konkreettisia hedelmiä pelaajavaihtojen muodossa. Kaksi KeuPa HT:n kapteenistoonkin kuuluvaa lupaavaa pelaajaa on kutsuttu Lukon liigamiehistöön ja vastaavasti KeuPa HT saa kokoonpanoonsa Lukosta kaksi liigassa operoinutta tulevaisuuden tähteä.

 

KeuPa-puolustaja Konsta Mesikämmen hälytettiin jo viime viikolla paikkaamaan Lukon loukkaantumisten myötä kaventunutta liigarinkiä. Myös KeuPa HT:n alkukauden kultakypärä Jesse Pelamo (kuvassa) saa nyt näyttömahdollisuutensa myös Liigan puolella.

"Pelamo on pelannut tällä kaudella Mestiksessä erittäin hyvin ja nyt katsomme, josko hänestä olisi meille apua loppukaudeksi. KeuPassa on tehty todella hyvää työtä, eivät he syyttä ole Mestiksen sarjataulukon kärjessä. Mesikämmenen hyvät otteet rohkaisevat meitä kokeilemaan nyt myös muita liigakentille potentiaalisia pelaajia", kommentoi Lukon päävalmentaja Pekka Virta.

KeuPa HT taasen saa miehistöönsä melkoisen annoksen liigakokemusta. Lukon 22-vuotias hyökkääjä Eetu Koivistoinen onkin keuruulaisille tuttu kasvo jo parin edellisen kauden ajalta. KeuPan puolustukseen Lukosta saapuu niin ikään 22-vuotias Atte Mäkinen

Molemmat uudet pelaajat ovat heti KeuPan mukana.

Lähde: KeuPa
Kuva: Tomi Autio

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next