Keskiviikon kierroksella katseet kohdistuvat Kim Hirschovitsiin

Keskiviikkona pelataan viidellä paikkakunnalla. Suurin mielenkiinto kohdistuu Espoo Unitedin riveissä paluun tekevään Kim Hirschovitsiin.

Kim Hirschovitsin viimeisimmästä pelistä on ehtinyt vierähtää yli vuoden verran. Tarkalleen ottaen kaudella 14-15 SM-liigan parhaaksi pelaajaksi valittu Hirschovits on pelannut viimeksi Kajaanissa Hokkia vastaan 8.10.2016. Keskiviikkona mies hyppää pitkästä aikaa askiin, kun Espoo United saa vieraakseen TUTO Hockeyn. Sentteri pääsee hyvässä lyönnissä olevan joukkueen matkaan, sillä United on voittanut kolme viimeisintä otteluaan. Joukkueet ovat kohdanneet peräti kolmesti tällä kaudella - ja vieläpä kahdesti Espoossa! Kotijoukkue on vienyt tähän asti jokaisessa keskinäisessä kamppailussa voiton.

Lähes naapurissa pelataan isoista pisteistä, kun sarjakakkonen Kiekko-Vantaa ja sarjakolmonen LeKi kohtaavat. LeKin neljän ottelun voittoputki tuli päätökseensä lauantaina, kun se jäi nollille Jokipoikia vastaan kotikentällään. Lisäharmia tuo erinomaisen alkukauden pelanneen Jere-Matias Alasen pelikielto. Myös vantaalaisten viimeisin ottelu on Jokipoikia vastaan. Maalipörssissä jo toiselle sijalle noussut Janne Kivilahti tykitti ottelun viime hetkillä lohipaidoille kolme pistettä. Kauden kolmesta aikaisemmasta ottelusta voitot ovat LeKille 2-1.

Keskiviikon 29.11. ottelut klo 18.30 alkaen:

Espoo United - TUTO Hockey

IPK - KeuPa HT

Ketterä - Jokipojat

K-Vantaa - LeKi

RoKi - SaPKo

Kaikki ottelut suorina lähetyksinä Elisa Viihde Sportilta ja Fanseatista.

Kuva: Ilari Näckel

 

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next