LeKi neljän ottelun voittoputkessa lauantain kierrokselle

Mestiksen lauantai tarjoaa perjantain tapaan viiden ottelun kierroksen. LeKi on ollut maajoukkuetauon jälkeen hurjassa iskussa.

LeKi on pelannut maajoukkuetauon jälkeen neljä peliä ja ottanut neljä voittoa nimiinsä ja menettänyt vain yhden pisteen. Lempäälän ylpeys on noussut sarjataulukossa jo aivan KeuPan ja Kiekko-Vantaan kantaan ollen piikkipaikasta vain kahden pisteen päässä. Perjantaina joukkue haki komean 1-6-voiton Peliitoista. Onnistujia ottelussa oli monia, joista nostettakoon esiin kaksi maalia iskenyt kookas ja kokenut laituri Tommi Välimaa sekä kolme maalisyöttöä antanut nuori puolustaja Jimi Jalonen.

Lauantaina LeKi saa vieraakseen kotihalliinsa Jokipojat. Kiekko-Vantaa jätti perjantain ottelussa Jokipojat nollille tiukan väännön jälkeen, kun lohipaitojen Janne Kivilahti iski 4-3-voittomaalin ajassa 58.22 Joonas Larinmaan kohtalokkaan kaksiminuuttisen aikana. Maalivahti Timo Niemelle ottelu oli varmasti rasittava, sillä hän joutui venymään kiekon tielle peräti 40 kertaa. Odotettavissa onkin, että Joonas Harald kantaa lauantaina vastuun kiekkojen torjumisesta.

Hermes on piristynyt maajoukkuetauon jälkeen huomattavasti. Päävalmentaja Antti Karhula on piiskannut joukkueensa pois jumbosijalta ja neljän ottelun pisteputkeen. Apuvalmentajana toimineen Lasse Pirjetän valmentajasopimus sen sijaan purettiin yhteisymmärryksessä. Hermeksellä on tiedossa kiireiset viikot, sillä se on pelannut huomattavan vähän otteluita tähän mennessä, vain 15 kappaletta. Eniten pelanneet joukkueet ovat pelanneet peräti neljä ottelua enemmän.

Lauantaina Hermes pääsee pienestä etulyöntiasemasta muutenkin kuin kotiyleisönsä takia otteluun, sillä se on saanut levätä keskiviikosta asti, kun taas vastustaja Ketterä tahkosi tiukan kamppailun perjantaina Rovaniemellä. Hermeksen viimeisin pisteetön ottelu on juuri Ketterää vastaan 3.11. käyty ottelu. Tuolloin Ketterä murskasi Hermeksen tennislukemin 6-0.

Lauantain 24.11. ottelut klo 17.00 alkaen:

Hermes - Ketterä

KeuPa HT - IPK

LeKi - Jokipojat

RoKi - TUTO Hockey

SaPKo - Peliitat

Katso ottelut suorina lähetyksinä Elisa Viihde Sportilta tai Fanseatista.

Kuva: Elina Kuivalainen

 

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next