TUTOssa pelaajaliikennettä molempiin suuntiin

TUTOssa ovi kävi molempiin suuntiin. Kapteeni Hannu Kuru siirtyy kaupungin sisällä sarjaporrasta ylemmäs.

TUTOsta Turun Palloseurassa lainapestillä ollut Hannu Kuru ihastutti esityksillään mustavalkoisten seurajohdon siihen malliin, että sai ensi kauden loppuun asti kestävän sopimuksen joukkueeseen. Kuru toimi TUTOssa kapteenina alkukauden ja oli myös tehoillaan yksi joukkueen johtavista pelaajista.

Kurun jättämää aukkoa hankittiin paikkaamaan isokokoinen hyökkääjä Aki Kangasmäki. Viimeksi kaudella 2013-2014 TUTOssa pelannut Kangasmäki on ollut tehokas aina Mestiksessä pelatessaan. Yhteensä 143 runkosarjaottelussa hän on kirjauttanut 122 tehopistettä. Kangasmäen sopimus kestää alustavasti joulutaukoon asti.

Joukkueen kapteeniksi puolestaan Kurun tilalle valittiin Niclas Lucenius, jonka kanssa joukkue solmi myös loppukauden kestävän jatkosopimuksen. 

Puolustuksesta joukkueen jättää Tony Vidgren. 27-vuotiaan puolustajan lähtöön ei pelaajakoordinaattori Elmo Aittolan mukaan liity dramatiikkaa.

"Keskustelimme asiasta pelaajan kanssa ja tulimme yhdessä siihen lopputulokseen, että Vidgrenin ura jatkuu muualla. Tähän ei liity mitään draamaa, ja toivotamme hänelle onnea tulevaisuuteen."

Lähde: TUTO Hockey

Kuva: Shaun Duncan

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next