Heti täysi kierros tauon jälkeen

Maajoukkuetauko on ohi ja pelit jatkuvat keskiviikkona täydellä kuuden ottelun kierroksella.

RoKi ja IPK aloittivat kautensa Rovaniemellä syyskuun lopulla. Tuolloin RoKi oli parempi luvuin 6-3. Nyt joukkueet kohtaavat jälleen samassa paikassa ja jälleen pelitauon jälkeen. 

Molemmat joukkueet pelasivat täydelliset viikonloput juuri ennen taukoa. RoKi haki vierasvoitot Espoo Unitedista ja Peliitoista. Myös IPK napsi vieraskentiltä täydet kuusi pinnaa TUTO Hockeyn ja Espoo Unitedin kustannuksella. RoKin Malo Ville nujakoi Peliittojen Ville Niemisen kanssa lauantain ottelussa ja on tästä syystä pelikiellossa illan ottelussa.

TUTO Hockey ja Espoo United ovat kohdanneet jo kahdesti tällä kaudella, mutta keskiviikkona joukkueet ottavat mittaa toisistaan Turussa. Espoossa pelatuissa otteluissa United on ollut parempi, mutta TUTO on ollut läpi kauden vahva kotiyleisönsä edessä. Viime viikonloppuna joukkue tosin kärsi kotitappion IPK:lle lukemin 1-3. Positiivisia uutisia kuultiin Turussa maanantaina pelaajarintamalla, kun Niclas Luceniuksen ilmoitettiin jatkavan ainakin tämän viikon turkulaisten paidassa. Huipputaitava sentteri on iskenyt 11 ottelussa väkevät tehot 7+9=16.

Lempäälässä nähdään huippukamppailu, kun sarjakakkonen Kiekko-Vantaa matkaa sarjakolmosen LeKin vieraaksi. Kauden kahdessa aiemmassa kohtaamisessa vierasvoitot ovat näytelleet pääosaa. LeKi saa olla tarkkana seitsemän ottelun pisteputkessa viilettävän Janne Kivilahden kanssa. LeKiltä puolestaan seurantaan kannattaa laittaa nuori tulokas Jere-Matias Alanen, joka on iskenyt 11 ottelussa laatan häkkiin peräti kahdeksan kertaa.

Keskiviikon 15.11. ottelut klo 18.30 alkaen:

Hermes - KeuPa HT

Jokipojat - Ketterä

LeKi - Kiekko-Vantaa

Peliitat - SaPKo

RoKi - IPK

TUTO Hockey - Espoo United

Ottelut katsottavissa suorina lähetyksinä televisiosta, mobiililaitteilta tai Watson-palvelun avulla selaimen kautta Elisa Viihde Sportilta. Myös selaimella toimiva Fanseat välittää kaikki ottelut kotikatsomoihin.

Kuva: Tommy Jokelainen

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next