Toni Jalovaara näyttää esimerkkiä jääkiekon ja opiskelun yhdistämisestä

Ketterän mediatiimiin kuuluva Santeri Tynkkynen haastatteli hyökkääjä Toni Jalovaaraa, joka on onnistunut yhdistämään jääkiekon ja opiskelun onnistuneesti.

"Ketterän hyökkääjän Toni Jalovaaran arki ei ole aivan samanlainen kuin useilla muilla jääkiekkoilijoilla. Joensuusta kotoisin olevan Jalovaaran päivät täyttyvät jääkiekon lisäksi myös opiskelusta. Jalovaara pelaa jääkiekkoa Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, mutta on onnistunut sovittamaan arkeensa myös yliopiston. Yliopistossa hän opiskelee tuotantotaloutta. 

Jalovaara muutti Joensuusta Lappeenrantaan syksyllä 2015. Samalla hän aloitti opinnot Lappeenrannan yliopistossa, sekä siirtyi kiekkoilemaan SaiPan A-junioreihin.

-Ei viitsinyt välivuotta pitää, joten hain kouluun Lappeenrantaan ja pelaamaan SaiPaan, Jalovaara kertaa parin vuoden takaista muuttoaan.

Jalovaaran päivät täyttyvät siis jääkiekosta ja opiskelusta. Yliopisto teettää 22-vuotiaalla jääkiekkoilijalla riittävästi hommia. Koulupäivän pituus vaihtelee paljon, mutta vapaa-ajan käytön ongelmia ei ole.

-Luentoja saattaa olla se 2-4 tuntia päivässä, ja välillä on päiviä ettei niitä ole ollenkaan. Kotitehtäviä pitää tietysti tehdä jonkin verran. Kouluun menee se noin 4-5 tuntia päivässä. Välillä tietysti tulee pidempiä päiviä, jolloin teen kouluhommia treenien päättymisestä iltaan asti."

Lue kokopitkä haastattelu Ketterän sivuilta!

Kuva: Mika Tiira

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next