Kiekko-Vantaa hakee jatkoa voittoputkelleen

Keskiviikko tarjoaa Mestistä neljän ottelun edestä.

Kiekko-Vantaa liitää kolmen ottelun voittoputkessa. Viime viikko oli vantaalaisille todella vahva, kun se kaatoi keskiviikkona kotonaan TUTOn ja viikonlopun vieraspelireissuilla kaatuivat IPK ja RoKi. Lohipaitaan paluun tehnyt vikkeläkinttuinen Toni Leinonen oli yksi lohipaitojen avainmiehistä kahdella maalillaan ja yhdellä maalisyötöllä. Lisäksi täksi kaudeksi Kiekko-Vantaan riveihin vaihtanut Juuso Perttilä kipusi pistepörssin kärkipaikalle. Myös tolppien välissä homma toimi, kun Jani Kautto otti viikonloppuna yhteensä 64 koppia ja päästi taakseen vain kaksi kiekkoa.

Nyt kapuloita Kiekko-Vantaan rattaisiin yrittää heittää LeKi. Kaksi viikkoa sitten se ei onnistunut, kun Kiekko-Vantaa oli Lempäälässä parempi lukemin 1-5. Tänään on LeKin vuoro yrittää pistepotin ryöstöä vieraista.

Espoo Unitedin viime viikko alkoi yskähdellen, kun se kärsi tappiot SaPKolle ja LeKille. Lauantai toi kuitenkin valoa espoolaisten viikkoon, kun joukkue haki selvän vierasvoiton Heinolasta lukemin 2-5. Kaksi maalia ottelussa tehnyt kapteeni Jiri Veistola on ollut Unitedin kantava hahmo tehden seitsemään peliin tehot 5+4=9.

Keskiviikkona United saa jo toistamiseen vieraita Turusta. Kauden avauskierroksella United otti voiton Olli Iisakan kolmannen erän voittomaalilla lukemin 4-3. TUTO on ollut äärimmäisen vahva kotonaan. Viimeksi lauantaina se murskasi Ketterän peräti 9-0. Vieraissa peli ei ole vielä ollut uomissaan, sillä täyttä kolmen pisteen pottia joukkue ei ole vielä onnistunut naaraamaan. Tänään siihen on kuitenkin jälleen uusi mahdollisuus klo 18.30 alkavassa ottelussa.

Keskiviikon 25.10. ottelut klo 18.30 alkaen:

Espoo United - TUTO Hockey

IPK - Ketterä

Kiekko-Vantaa - LeKi

Peliitat - SaPKo

Kaikki ottelut suorina lähetyksinä Elisa Viihde Sportilta ja Fanseatista

Kuva: Toni Jaconelli

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next