Ketterän viikonloppu käyntiin revanssi mielessä Peliittoja vastaan

Mestiksen perjantaikierroksella kamppaillaan viidellä paikkakunnalla.

Imatran Ketterä aloittaa huiman kolmen pelin viikonloppurupeamansa kotikentällä, johon sen vastustajaksi astelee Heinolan Peliitat. Joukkueen viikko ei alkanut toivotulla tavalla, kun sarjakärki KeuPa HT oli keskiviikkona parempi lukemin 5-3. Tomi Iso-Mustajärvi oli Ketterän valopilkkuja kahdella maalillaan. Tämän iltaisessa ottelussa Ketterältä puuttuu SaiPaan viikonlopuksi lainattu Santeri Vuoti. Uusina niminä kokoonpanossa nähdään kuitenkin vaihdossa tullut Joni Nikko.

Vierailija Peliitat tulee hyvin levänneenä otteluun, sillä se pelasi viimeksi lauantaina. Tuolloin tuloksena oli jatkoaikavoitto nimenomaan tämän iltaisesta vastustajasta. Tuolloin ratkaisijaksi nousi kauden tehokkaasti aloittanut Severi Lahtinen, kun jatkoaikaa oli pelattu vain 23 sekuntia. Pisteet tulivat tarpeeseen, sillä Peliittojen kausi ei ole alkanut hohdokkaasti. Kuudesta pelistä tuloksena on ollut viisi pistettä.

Sarjakärki KeuPa HT kohtaa toista kertaa tällä kaudella TUTO Hockeyn. Joukkueet kohtasivat toisensa reilu pari viikkoa sitten. Tuolloin KeuPa kävi hakemassa pisteet Turusta ja yrittää nyt samaa temppua kotiluolassaan.

TUTOn ykkösveskariksi ohi viime kaudella mainiosti torjuneen Karolus Kaarlehdon on noussut Julius Pohjanoksa, jonka torjuntaprosentti seitsemästä pelaamasta ottelusta on 90,91%. Mikäli Pohjanoksa torjuu tänäänkin, on hänelle varmasti luvassa hikinen iltapuhde, sillä pistepörssin seitsemältä ensimmäiseltä sijalta löytyy kuusi KeuPan miestä. Pistepörssin kärkenä tuikkii edelleen yhdeksässä pelissä kolmetoista pistettä takonut Jesse Pelamo.

Perjantain ottelut klo 18.30 alkaen:

Espoo United - LeKi

IPK - Kiekko-Vantaa

Jokipojat - SaPKo

Ketterä - Peliitat

KeuPa HT - TUTO Hockey

Katso kaikki ottelut suorina lähetyksinä Elisa Viihde Sportista tai Fanseatista!

Kuva: Teemu Huikko

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next