Ketterä kovan haasteen edessä - RoKille vieraita Haaparannasta

Harjoitusottelut jatkuvat tiistaina Imatralla ja Rovaniemellä.

Ketterä pääsee mittaamaan tasoaan venäläistä SKA Nevaa vastaan tiistai-iltana kotihallissaan. Vastus on kovaa luokkaa, sillä Neva kävi viime viikolla IPK:n ja Hermeksen vieraana. Lukemat olivat musertavia, kun joukkue kaatoi Hermeksen 0-7 ja IPK:n 0-8.

SKA Neva pelaa Venäjän toiseksi korkeimmalla sarjatasolla ja joukkueessa pelaa monia kovan luokan pelimiehiä, joilla on mm. vyöllään NHL-varauksia. Hyvän harjoituskauden pelannut Ketterä onkin mielenkiintoisen haasteen edessä.

RoKi puolestaan isännöi ruotsalaista Asplöven HC:ta. Haaparantalaisjoukkue pelaa Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Asplövenin riveissä pelaa lukuisia suomalaispelaajia, jotka ovat Mestistä seuranneillekin tuttuja nimiä. Hyökkäyksestä löytyy mm. Hermeksessä viime kaudella pelannut Joonas Huovinen ja Kiekko-Vantaassa monia kausia pelannut Artem Iossafov. Joukkueen kapteenina ja puolustuksen yhtenä kulmakivenä toimii Kärpissä ja Hokissa pitkään pelannut Antti Ylönen. Maalivahti Wille Mattila, puolustajat Matias Matsson ja Mikko Männistö sekä hyökkääjä Jarkko Hattunen täydentävät suomalaisedustusta joukkueessa.

Tiistain 29.8. harjoitusottelut klo 18.30 alkaen:

Ketterä - SKA Neva (RUS)

RoKi - Asplöven HC (SWE)

Kuva: Mika Tiira

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next