Ketterälle kaksi uutta pelaajasopimusta - Lindsten ei jatka joukkueessa

Imatran Ketterä uutisoi kahdesta uudesta pelaajasopimuksesta. Hyökkääjä Jesse Lindsten puolestaan ei jatka Imatran Ketterän riveissä.

Imatran Ketterä solmi pelaajasopimukset kahden jo viime kaudella joukkueessa pelanneen pelaajan kanssa, kun puolustaja Saska Putkonen ja hyökkääjä Joni Suutari jatkavat joukkueessa.

Puolustaja Putkonen on Ketterän oma kasvatti. 22-vuotias Putkonen on pelannut neljän viime kauden aikana yhteensä 46 ottelua Ketterän riveissä.

Joni Suutari on tuttu nimi sekä Liigasta että Mestiksestä. Liigassa Suutari on merkkauttanut 42 ottelussa tehopisteet 2+1 kasvattajaseuransa SaiPan riveissä. Mestiksessä sentteri on pelannut SaPKon ja KeuPa HT:n riveissä 22 runkosarjan ottelua tehoin 3+4=7. Pudotuspeleissä kolmessa pelissä on kertynyt yksi syöttöpiste.

Jesse Lindsten ja Ketterä puolestaan ovat purkaneet keväällä solmitun pelaajasopimuksensa yhteisymmärryksessä. Salo HT:ssa kiekko-oppinsa saanut hyökkääjä pelasi menneellä kaudella loukkaantumisten takia vain kuusi ottelua imatralaisten riveissä. Lindstenillä on kokemusta Mestiksestä 51 runkosarja- ja yhden pudotuspeliottelun verran, kun hän pelasi KeuPa HT:n riveissä kaudella 2014-2015.

Lähde: Ketterä

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next