Ketterä ja SaiPa yhteistyöhön

Imatran Ketterä ja Lappeenrannan SaiPa solmivat ensi kautta koskevan yhteistyö- ja pelaajaliikennesopimuksen.

Viime viikolla Imatran Ketterä solmi yhteistyösopimuksen Suomi-sarjaa pelaavan Kotkan Titaanien kanssa. Tällä viikolla seura solmi lähinnä pelaajaliikennettä koskevan yhteistyösopimuksen Liigasta tutun SaiPan kanssa. Kyseessä ei ole kuitenkaan farmisopimus.

"Farmisopimusta ei tehty, eikä tehdä. Haluamme pysyä itsenäisenä seurana. Pelaajaliikennettä tulee kauden aikana olemaan molempiin suuntiin ja jokainen siirto käsitellään tapauskohtaisesti", Ketterän urheilutoimenjohtaja Turkka Partanen korosti seuran tiedotteessa.

Ketterä ja SaiPa ovat tehneet yhteistyötä jo kaudesta 2013-2014 ja sitä on jatkettu aina kausi kerrallaan. Sopimus on koskenut viime kausina lähinnä seurojen A-junioreita, mutta Ketterän noustua Mestikseen, yhteistyölle avautui uusia mahdollisuuksia.

"Etelä-Karjalaisessa pelaajapolussa oli aukko ennen Ketterän Mestikseen nousua. Monelle A-juniorille hyppy Liigaan on ollut aikaisemmin liian iso. Jatkossa alueelta löytyy kaikilta sarjatasoilta paikka, jossa pystyy jatkamaan pelejä", Partanen sanoi.

Lähde: Ketterä

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next