Kokenut Jere Myllyniemi Jokipoikien maalille

Jokipojat paikkaa maalivahtiosastoaan tammikuun ensimmäisen viikon otteluihin pestaamalla Jere Myllyniemen veräjänvartijaksi. Myllyniemi pelaa ärjypaidoissa keskiviikkona Kokkolassa sekä lauantaina Joensuussa.

Jokipoikien maalivahti Samuel Jukuri kärsii tällä hetkellä loukkaantumisesta, eikä hänen pelikunnostaan ole vielä täyttä varmuutta. Tämän johdosta miehelle tarvittiin loppuviikon ajaksi tuuraajaa.

"Jukurin tilannetta seurataan päivä kerrallaan, mutta ainakaan näissä otteluissa hän ei pysty vielä pelaamaan. On hyvä, että saimme kokeneen miehen avuksemme loppuviikon kamppailuihin", kommentoi Jokipoikien puheenjohtaja Jarkko Immonen.

33-vuotias on erittäin kokenut maalivahti. Hän on torjunut vuosikymmenen ajan liigapeleissä Bluesissa, Lukossa, SaiPassa, Pelicansissa sekä viime kaudella HPK:ssa. Tällä kaudella mies oli reilun kuukauden verran mukana HIFK:n organisaatiossa paikkaamassa loukkaantunutta Niklas Bäckströmiä.

Myllyniemi oli HIFK:n paidassa aloittavana maalivahtina yhdessä pelissä, 30.11.2016 HPK:ta vastaan. Ottelu päättyi HIFK:n 3-2 voittoon, ja Myllyniemelle merkittiin pelissä 20 torjuntaa. Jokipoikiin hän liittyy siis toistaiseksi viikon mittaisella sopimuksella.

Lähde: Jokipojat