perjantai, 25 tammikuu 2019 22:04

Hermes vankisti asemiaan sarjakärjessä - KOOVEE kaatoi Hakametsässä RoKin

Perjantai-illan Mestis-kierros tarjosi neljä kamppailua.

Peliitat vs. Ketterä 4-3 JA (1-2, 1-0, 1-1, 1-0)

Ketterä tuli vahvasti avauserään Heinolassa ja vierasjoukkue onnistuikin maalinteossa 30 sekunnin pelin jälkeen, kun Sameli Ventelä heilutti maaliverkkoa. Ventelä osui avauserässä myös toistamiseen, mutta Peliitatkin tekivät yhden osuman, joka meni Aleks Haatasen nimiin. Toisessa erässä Peliittojen Joel Ojala tasoitti lukemat 2-2:een ja kolmannessa erässä Lauri Heino vei isännät johtoon, mutta lopulta Ketterän Ventelä viimeisteli hattutempun tasoittaen ottelun 3-3:een. Voittaja saatiin ratkaistua jatkoajalla, kun Peliittojen Pasi Kouvalainen ratkaisi lisäpisteen kohtalon.

 

SaPKo vs. TUTO Hockey 7-4 (4-1, 2-1, 1-2)

SaPKo oli kotikaukalossaan tyly isäntä heti avauserästä lähtien, kun kotijoukkue osui avauserässä neljästi. Verkkoa heiluttivat Teemu Lämsä, Juuso Forsström, Ville Väinölä sekä Joni Seinelä. TUTOlta avauserässä osui Olli Valtola. Toisessa erässä Lämsä ja Seinelä viimeistelivät illan toiset osumansa ja TUTOn toisen osuman laukoi Nico Friman ylivoimalla. Päätöserässä Väinölä laukoi SaPKon 7-2-johtoon, mutta TUTO kuittasi vielä kahdesti Juho Mäkelän ja Mikke Levon osumilla.

 

KOOVEE vs. RoKi 6-2 (2-1, 3-1, 1-0)

KOOVEEn Ville Lehtonen osui tolppien väliin kahdesti ensimmäisessä erässä ja RoKilta maaliverkkoa heilutti puolestaan Aleksi Poikola. Toisessa erässä Julius Valtonen vei KOOVEEN 3-1-johtoon, RoKin Ville Heikkinen kavensi 3-2:een, mutta tämän jälkeen KOOVEEn Riku Sihvonen osui kahdesti vielä ennen erätaukoa. Päätöserässä loppulukemat 6-2:een tyhjään rysään viimeisteli Elias Elomaa.

 

Hermes vs. Kiekko-Vantaa 6-1 (2-1, 2-0, 2-0)

Kokkolassa Hermeksen Miro Lehtimäki oli ottelun hahmo ja mies laukoikin alle 25 minuutissa hattutempun samalla, kun Kiekko-Vantaalta Aleksi Halme osui kertaalleen. Lehtimäen osumien jälkeen Hermekseltä maalasivat vielä Saku KivinenJoonas Niemelä sekä Kristian Kangas, joka viimeisteli loppulukemat 6-1:een hieman yli minuutti ennen päätössummeria.

 

Mestis jatkuu lauantaina viidellä ottelulla!

Kuva: Andrea Lindvall