perjantai, 25 tammikuu 2019 12:52

Imatralla pelataan lauantaina hyväntekeväisyysottelu - ottelu yleisölle ilmainen

Lauantaina 26.1. pelattava Ketterä – Peliitat ottelu on hyväntekeväisyysottelu.

Lauantaina 26.1. pelattava Ketterä – Peliitat ottelu on hyväntekeväisyysottelu, jossa Ketterä yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa kerää lahjoituksen Pelastakaa Lapset ry:lle.

Paikallisena hyväntekeväisyyskumppanina ottelussa on Imatran seudun Pelastakaa Lapset ry, jonka pääkohteena on tukea Imatran, Ruokolahden ja Rautjärven alueen lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Ketterän tavoitteena on yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa kerätä lauantain ottelulla mittava taloudellinen lahjoitus, joka kohdennetaan lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen. Mukaan tapahtumaa tukemaan on lähtenyt jo yli neljäkymmentä yritystä.

Ketterän ja Peliittojen välinen ottelu on yleisölle ilmainen. Tavoitteena on saada Imatra Spa Areena täyteen ja lahjoittaa 5 euroa jokaista paikalle saapuvaa katsojaa kohti Imatran seudun Pelastakaa Lapset ry:lle. Mikäli paikalle saapuu täysi halli, eli 1200 katsojaa, on lahjoitussumma 6000 euroa.

Ketterä järjesti vastaavan hyväntekeväisyysottelun myös viime kaudella. Pelastakaa Lapset ry:lle kerättiin tuolloin 5600 euroa.

Kuva: Mika Tiira