keskiviikko, 23 tammikuu 2019 09:32

Jokipojissa pelaajaliikennettä - Winberg Joensuuhun, Elomaan sopimus purettu

Jokipoikien pukukopin ovi käy molempiin suuntiin, kun Helsingin IFK lainaa viiden ottelun ajaksi puolustajansa Tobias Winbergin Joensuuhun ja hyökkääjä Elias Elomaan pelaajasopimus puretaan yhteisymmärryksessä.

 

20-vuotias puolustajalupaus Tobias Winberg vahvistaa Jokipoikien puolustusosastoa viiden ottelun ajan. 189-senttinen ja 83-kiloinen, vasen käsi alhaalla pelaava puolustaja on pelannut Liigaa yhteensä kuusi ottelua, joista neljä hän on pelannut tällä kaudella tehoin 0+1. A-nuorten liigassa Winbergillä on allaan 122 ottelua tehoin 11+33. Isokokoisen puolustajan +/- tilasto A-nuorissa on hurjat +34! 

Helsingin IFK:n kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen tehnyttä Winbergiä kuvaillaan isokokoiseksi, kiekolliseksi ja itseluottamusta uhkuvaksi puolustajaksi, joka avaa peliä helpoilla syötöillä ja sijoittuu hyvin. Puolustaja omaa myös hyvän ja tarkan rannelaukauksen.

Winberg debytoi ärjynutussa heti keskiviikkona vierasottelussa Heinolan Peliittoja vastaan.

- Tämä siirto on täysin varautumista kevättä varten. Viiden pelatun ottelun jälkeen Winberg on vapaa liikkumaan yhteistyöseurojen väliä keväälläkin. Puolustajien tilanteessa mennään parempaan suuntaan, mutta esimerkiksi Akseli Rouhiaisen paranemisprosessista ja mahdollisesta pelikunnosta ei vielä ole tarkempaa tietoa. Kevättä kohti edetessä pyrimme siihen, että meillä on 9 pelikuntoista pakkia, puheenjohtaja Jarkko Immonen kommentoi Jokipoikien tiedotteessa.

Pelaajaliikennettä tapahtuu myös Joensuusta pois päin, kun hyökkääjä Elias Elomaa ja Jokipojat ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.